6 Εταιρείες με καταπληκτικά design γραφείου για να εμπνεύσουν τον επανασχεδιασμό του δικού σας γραφείου

Η δημιουργία ενός τέλειου περιβάλλοντος γραφείου αποτελεί μείζονα πρόκληση για νέους και έμπειρους επιχειρηματίες. Το περιβάλλον του χώρου εργασίας επηρεάζει το ηθικό κάθε μέλους της ομάδας σας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, και είναι υπεύθυνο για τη διαμόρφωση της σημαντικής πρώτης εντύπωσης κάθε υποψήφιου πελάτη που επισκέπτεται τον χώρο σας.

Αλλά αντί να καθίσετε και να σκεφτείτε πώς να κάνετε το γραφείο σας καλύτερο, γιατί να μην κοιτάξετε μερικά παραδείγματα μεγάλων εταιρειών που τα έχουν ήδη καταφέρει;

1.GOOGLE

Η Google έχει γίνει συνώνυμη με τις καταπληκτικές παροχές για τους εργαζομένους, συνεπώς όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα περισσότερα από τα 8 γραφεία της ανά τον κόσμο προσφέρουν εκπληκτικά χαρακτηριστικά για να διατηρούν τους εργαζομένους τους χαρούμενους. Τα κεντρικά γραφεία της Google στο Mountain View της Καλιφόρνια παρέχουν εκατοντάδες ποδήλατα και σκούτερ για γρήγορη μεταφορά στο γραφείο και κέντρα δραστηριοτήτων όπως το τείχος αναρρίχησης, το μπόουλινγκ και το γήπεδο για beach volley!

2.CARBON BLACK

Μια εταιρεία που αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στη βιομηχανία ασφάλειας υπολογιστών, η Carbon Black έχει την έδρα της στο Waltham της Μασαχουσέτης, και είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για πολλούς από τους υπαλλήλους της. Με μια αριστοκρατική αίσθηση, ολόκληρο το γραφείο χαρακτηρίζεται από δροσερούς, γήινους τόνους και μια περιστασιακή προσθήκη φωτεινών χρωμάτων. Το γραφείο έχει θέα στο φυσικό τοπίο του Cambridge Reservoir και διαθέτει επίσης μία μεγάλη εξωτερική βεράντα, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να πάρουν το γεύμα του ή ακόμα και να εργαστούν.

3.NOKIA

Τα γραφεία έρευνας και ανάπτυξης της Nokia βρίσκονται στο Sunnyvale της Καλιφόρνια και προσφέρουν πολλές παροχές για τους υπαλλήλους. Προσπαθώντας να καλλιεργήσει τη δημιουργικότητα και να καθιερώσει το μοναδικό όραμα της εταιρείας, το γραφείο της Nokia έχει πρωτοποριακό στυλ, με πολύχρωμα, σύγχρονα έπιπλα και ολοκληρωμένους χώρους ανάπαυσης για υπαλλήλους που θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα.

4.HOMEADVISOR

Το γραφείο της HomeAdvisor της Νέας Υόρκης βρίσκεται στη μέση της πολυσύχναστης Times Square. Διαθέτει μια πλούσια, καταπράσινη βεράντα, η οποία φιλοξενεί έναν τοίχο με φυτά και αιώρες που μπορούν να απολαύσουν οι εργαζόμενοι. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η εταιρεία παρέχει γεύμα και δείπνο σε όλους τους υπαλλήλους της. Και όλη μέρα, μπορείτε να βρείτε υπαλλήλους να τριγυρνάνε γύρω από το τραπέζι πινγκ πονγκ ή να κινούνται μέσα στο γραφείο με ηλεκτρικά σκούτερ.

5.MOZ

Μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο της βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), η εταιρεία MOZ, που βρίσκεται στο κέντρο του Σιάτλ προσπαθεί να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα ενώ παράλληλα διατηρεί μια επαγγελματική εικόνα. Το γραφείο είναι χαρακτηριστικό για τους μεγάλους ανοιχτούς χώρους του, οι οποίοι καθιστούν την συνεργασία μεταξύ εργαζομένων ευκολότερη, και τους εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα για επιπλέον στυλ. Υπάρχει επίσης άφθονο φυσικό φως, ενισχύοντας το ηθικό και τη διάθεση των εργαζομένων όλη την ημέρα.

6.DOMINO’S PIZZA

Μπορει το κατάστημα Domino’s Pizza στην γειτονιά σας να μην προσφέρει κάποιο ιδιαίτερο στυλ στους υπαλλήλους του, αλλά τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ann Arbor του Michigan είναι ένα μοναδικό θέαμα. Με έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο και μεγάλη κουζίνα, τα γραφεία είναι ευρύχωρα και κομψά σχεδιασμένα. Η εταιρεία προσφέρει ακόμη μια εσωτερική γκαλερί τέχνης και ζωολογικό κήπο για να βοηθήσει τους υπαλλήλους να χαλαρώσουν από το άγχος της καθημερινότητας.