6 τρόποι για να κρύψετε τα καλώδια στο γραφείο σας

Διατηρήστε το γραφείο του σπιτιού σας καθαρό και οργανωμένο με αυτές τις απλές συμβουλές απόκρυψης καλωδίων.

Υπάρχει κάποιος που του αρέσει να βλέπει καλώδια μέσα στο σπίτι; Τα καλώδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εργασίας από το σπίτι, αλλά δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από το να βλέπετε ατίθασα καλώδια γύρω από το γραφείο σας.

Εδώ είναι μερικές απλές ιδέες για να κρύψετε τα καλώδια στο γραφείο του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε δεματικά καλωδίων ή προστατευτικά καλωδίων με φερμουάρ

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με ορισμένα καλώδια είναι το μεγάλο μήκος τους. Τα μακριά καλώδια είναι χρήσιμα όταν η πρίζα είναι μακριά, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο τείνουν να μπερδεύονται ή να βρίσκονται γύρω και να δείχνουν ακατάστατα. Κοντύνετε αυτά τα μακριά καλώδια. Στερεώστε τα και κρατήστε τα στη θέση τους χρησιμοποιώντας προστατευτικό καλωδίων με φερμουάρ ή δεματικά καλωδίων .

Πάρτε ένα καλάθι

Τα καλάθια είναι μια από τις πιο απλές λύσεις για την απόκρυψη πολύμπριζων και καλωδίων. Απλώς τοποθετήστε το πολύμπριζό σας σε ένα καλάθι ή ένα ανοιχτό κουτί και voila — το πρόβλημα λύθηκε. Το καλάθι κρύβει το χάος ενώ διατηρεί τα πάντα εύκολα προσβάσιμα. Αναζητήστε ένα καλάθι ή κουτί αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει τα πολύμπριζα και τυχόν επιπλέον καλώδια. Επιλέξτε ένα απλό ψάθινο καλάθι ή ένα μεγάλο πολύχρωμο κουτί, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και ως διακόσμηση στο γραφείο του σπιτιού, ενώ κρύβετε τα καλώδια.

Χρησιμοποιήστε τα χαλιά σας

Οι πρίζες δεν βρίσκονται πάντα ακριβώς κοντά στο γραφείο, γεγονός που οδηγεί σε καλώδια που περνούν σε όλο το δωμάτιο. Αυτό μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα εάν έχετε φωτιστικά δαπέδου με χοντρά καλώδια και εμφανείς διακόπτες. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά απλή. Περάστε τα καλώδια από το πάτωμα και προσθέστε ένα χαλί από πάνω για να το καλύψετε. Εάν το χαλί φαίνεται ανομοιόμορφο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παχύτερο χαλί. Το μειονέκτημα αυτής της λύσης είναι ότι αν σταδιακά καταστραφεί το καλώδιο, μπορεί να μην το καταλάβετε μέχρι να είναι πολύ αργά.

Επωφεληθείτε από τα πόδια επίπλων

Λύστε το εύκολα με μερικά άγκιστρα. Κολλήστε μικρά αυτοκόλλητα άγκιστρα στην πλάτη και στα πόδια του γραφείου σας για να τακτοποιήσετε όλα τα καλώδια. Τα άγκιστρα θα κρατήσουν τα καλώδια στη θέση τους πίσω από τα πόδια του γραφείου σας και θα τα κρατήσουν καλά κρυμμένα.

Αποθηκεύστε τα καλώδια στα ντουλάπια γραφείου

Τα ντουλάπια αποθήκευσης είναι λειτουργικές προσθήκες στο γραφείο στο σπίτι. Αποδεικνύεται ότι είναι επίσης χρήσιμες όταν πρόκειται για την απόκρυψη των αντιαισθητικών καλωδίων. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι περνώντας τα καλώδια πίσω από τα ντουλάπια. Χρησιμοποιήστε άγκιστρα για να κρεμάσετε καλώδια στον τοίχο ή στο πίσω μέρος του ντουλαπιού. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μέρος του ντουλαπιού για καλώδια, π.χ. ένα συρτάρι. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε πολύμπριζα και φορτιστές.

Κρύψτε τα καλώδια πίσω από το σοβατεπί

Εάν τα καλώδιά σας διατρέχουν μεγάλο μήκος του δωματίου, κρύψτε τα κρατώντας τα κοντά στο σοβατεπί. Μπορείτε να περάσετε αυτά τα πολύ μακριά καλώδια μέσα από ένα κάλυμμα που μπορεί να κολλήσει στο σοβατεπί. Αυτά τα καλύμματα επιτρέπουν στα καλώδια να περνούν σε διαφορετικά δωμάτια χωρίς να είναι ορατά. Διατηρήστε τα χρώματα σε ευθυγράμμιση με το υπάρχον χρώμα σοβατεπί για μην φαίνονται.