Αίθουσες συνεδριάσεων – Meeting rooms

Απαραίτητος και μεγάλης σημασίας χώρος για κάθε επιχείρηση μικρής ή μεγάλης δυναμικής, αποτελεί η αίθουσα συσκέψεων, τα γνωστά…. meeting rooms.

Η αίθουσα συσκέψεων είναι το δημόσιο πρόσωπο μιας εταιρείας, είναι ο χώρος που θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τις εταιρικές μας συναντήσεις, τις επιχειρηματικές μας παρουσιάσεις.

Η επίπλωση ενός meeting room μπορεί να είναι λιτή ,άνετη και ευχάριστη ή εντυπωσιακή και μοναδική με τη χρήση επίπλων εξαιρετικού σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει η αίθουσα συσκέψεων που θέλουμε να δημιουργήσουμε, απαιτείται μια τράπεζα συμβουλίου και αρκετά αναπαυτικά και εντυπωσιακά καθίσματα. Το τραπέζι συμβουλίου έχει την κυρίαρχη θέση σε ένα meeting room και μπορεί να διαθέτει καπάκι από κρύσταλλο, καπλαμά ή laminate,σε πολλά σχέδια, σχήματα και χρώματα ενώ η έδραση της επιφάνειας μπορεί να γίνει σε εντυπωσιακά μεταλλικά ή ξύλινα πόδια ή σκελετούς.

Τα καθίσματα που πλαισιώνουν την τράπεζα συμβουλίου μπορούν να είναι τροχήλατα ή σταθερά, ανατομικά και στιβαρά ,με ύφασμα ή δερματίνη ή σε πιο απλές γραμμές και υλικά. Η καρέκλα σε κάθε περίπτωση θα δώσει την τελική πινελιά στο χώρο σας ανάλογα με το στυλ και το χρώμα που θα επιλέξετε. Ντύστε τα καθίσματά σας με υφάσματα ή δερματίνες διατηρώντας το γενικό χρωματικό θέμα και δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα υλικά, επιλέξτε το σχήμα και τα χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο σας και δημιουργήστε μια αίθουσα συσκέψεων εφάμιλλη των μεγάλων εταιριών.

Άλλωστε στο άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον που ζούμε οι πρώτες εντυπώσεις κάνουν τη διαφορά….