Απόλαυσε τον χώρο εργασίας σου με τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου

Είναι αλήθεια, ότι η δουλειά γραφείου, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Η απασχόληση οκτώ (τουλάχιστον) ώρες ημερησίως, σε έναν περιορισμένο χώρο, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις, σε μια σχετικά στατική θέση καθίσματος σε μία καρέκλα, μπροστά σε έναν υπολογιστή, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σωματικής υγείας.

Υπάρχει παράλληλα και ο ψυχολογικός παράγοντας. Από τη μία η αίσθηση της ρουτίνας, από την άλλη το γεγονός ότι το γραφείο απασχολεί τις πιο δημιουργικές ώρες της ζωής ενός εργαζομένου, οδηγεί αναπόφευκτα στην αναζήτηση επιλογών που να μετατρέπουν το χώρο εργασίας μας σε κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στη διάθεση μας και να μας προσφέρει μιαν αίσθηση οικειότητας.

Αυτό που αναζητάμε λοιπόν είναι ένα χώρο που να νιώθουμε ότι μπορούμε να εκφραστούμε και να δημιουργήσουμε άνετα, σαν να ήταν δικός μας.

Αυτός ο χώρος μπορεί και πρέπει να γίνει το γραφείο μας.

Μπορούμε λοιπόν με τις κατάλληλες επιλογές, να μετατρέψουμε τον χώρο εργασίας μας, σε δικό μας χώρο.

Τι περιλαμβάνουν αυτές οι επιλογές; Τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου που να δένουν με εμάς και το αντικείμενο εργασίας μας. Και θα τα επιλέξουμε από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Καταρχήν τις κατάλληλες καρέκλες γραφείου. Διευθυντικές καρέκλες ή καρέκλες εργασίας βολικές, εργονομικές, ορθοπεδικές, τροχήλατες και περιστρεφόμενες, ιδανικές και για υπέρβαρους, σε όλους τους τύπους και τα μεγέθη.

Γραφεία σε σύγχρονο σχεδιασμό, σε απεριόριστες επιλογές υλικών και χρωμάτων, εργονομικά και πρακτικά, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας περιβάλλον εργασίας, που θα φέρει την υπογραφή του γούστου σας.

Και ακόμη, συρταριέρες, βιβλιοθήκες, αλλά και αρχειοθήκες, που έρχονται να συμπληρώσουν τον εξοπλισμό του γραφείου σας, ιδιαίτερης αισθητικής και ποιότητας, μα πάνω απ’ όλα υψηλής λειτουργικότητας.

Για να επιλέξετε λοιπόν τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου, θα πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους παραγωγούς. Εκείνους που ξέρουν καλά τις ανάγκες σας και κατασκευάζουν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις δικές σας επιθυμίες και τα δικά σας γούστα.

Εκείνους που θα μπορούν να σας προσφέρουν μια πλούσια συλλογή σχεδίων και υλικών, όπου θα βρείτε προτάσεις για κάθε στυλ και ανάγκη. Ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν γραφεία, καθίσματα, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, αποθηκευτικές λύσεις, ειδικές κατασκευές και αξεσουάρ γραφείου.

Η απάντηση στην αναζήτηση σας είναι η εταιρεία Θεοδωρίδης. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών, εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

Η εταιρεία Θεοδωρίδης διαθέτει την ευρεία γκάμα των προϊόντων της με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία. Όλα αυτά σε πλήρως ανταγωνιστικό κόστος και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση που μόνο ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής μπορεί να εγγυηθεί.

Ποιόν άλλον λοιπόν θα εμπιστευθείτε, όταν έχετε τον κατάλληλο παραγωγό στη διάθεσή σας;