Έπιπλα φροντιστηρίων – σχολείων – σχολών

Πόσες ώρες αφιερώνουν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μαθητές μας μέσα στις αίθουσες των φροντιστηρίων….Χρόνος πολύτιμος, με μεγάλη σημασία και βαρύτητα που όμως μέσα στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μπορεί να γίνει παράλληλα ευχάριστος και διασκεδαστικός.

Ανανεώστε το χώρο του φροντιστηρίου σας και ταυτόχρονα τη διάθεση των μαθητών σας για μάθηση χρησιμοποιώντας καθίσματα επενδυμένα με ύφασμα ή δερματίνη μέσα από μια τεράστια ποικιλία υλικών και χρωμάτων, καθίσματα που συνδυάζουν άνεση, οικονομία και ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιλέξτε χρωματιστές καρέκλες από πολυπροπυλένιο μέσα από πολλά σχέδια και επιλογές εξασφαλίζοντας έτσι το ευχάριστο περιβάλλον και την άνεση αλλά και αποφεύγοντας τις φθορές που μπορούν να προκαλέσουν οι μικροί μας μαθητές αφού τα συγκεκριμένα καθίσματα καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Χρησιμοποιήστε καθίσματα με αναλόγιο ή με γραφίδα ή απλά τοποθετήστε τα πίσω από τα θρανία σας στη διάταξη που επιθυμείτε ανάλογα με το εκπαιδευτικό μοντέλο που ακολουθείτε. Για ακόμα πιο διαδραστική και αποτελεσματική επικοινωνία τοποθετήστε τις καρέκλες σας γύρω από μια τράπεζα συμβουλίου σχήματος ροτόντας, οβάλ, παραλληλόγραμμου ή βαρελοειδούς ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενήσουν και το χώρο σας.

Ενισχύστε την ανταλλαγή ιδεών, την εκπαιδευτική σας διαδικασία αλλά και τη διάθεση όλων διαμορφώνοντας το χώρο σας και επιλέγοντας τα χρώματα, το ύφος και τα προϊόντα που σας αρέσουν μέσα από την τεράστια ποικιλία που προσφέρει η εταιρία Θεοδωρίδης.

Καθίσματα Φροντιστηρίων | Συνεδρίων | Γηπέδων

Ζητήστε τη γνώμη μας, ανανεωθείτε και δώστε νέα πνοή στην εκπαίδευση.