Γραφεία με στυλ

Πολλά σύγχρονα επαγγέλματα απαιτούν την ύπαρξη γραφείου για την εκπλήρωση των στόχων, υποχρεώσεων που αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες σε αυτά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η επίσκεψη σε έναν επαγγελματικό χώρο- γραφείο μας δίνει μία πρώτη εντύπωση για το τι θα συναντήσουμε στη συνέχεια.. Γραφεία που δεν αντανακλούν την έμπνευση το πάθος την δέσμευση του επαγγελματία για την επίτευξη ενός στόχου, γραφεία που απουσιάζει ο εκσυγχρονισμός,η υψηλή αισθητική, η φινέτσα το Στυλ.Γραφεία με στυλ λοιπόν που μπορεί ο σύγχρονος επαγγελματίας να απολαύσει, να αναλάβει και να εκπληρώσει τους εργασιακού του στόχους και να κερδίσει ταυτόχρονα τις εντυπώσεις των επισκεπτών και πελατών του. Ένα καλοσχεδιασμένο και φιλόξενο γραφείο που αντανακλά το modus operandi του επαγγελματία, που μας καλωσορίζει μας φιλοξενεί και δεσμεύεται επαγγελματικά απέναντί μας.
Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε με μικρές κυρίως δαπάνες ένα γραφείο με στυλ.
 • Η απόκτηση ενός γραφείου με ξύλινες επιφάνειες σε σκούρες αποχρώσεις και ογκώδες από πλευράς μεγέθους. Προσφέροντας την ανάλογη άνεση στον επαγγελματία και την αίσθηση ενός φυσικού υλικού που “αγκαλιάζει”διακριτικά το χώρο.Η απόκτηση ενός γραφείου που κυριαρχούν γυάλινες επιφάνειες(κρύσταλλο)και τα μεταλλικά στοιχεία δίνοντας μία αίσθηση “διαφάνειας”και φωτεινότητας στο γραφείο.

  Η απόκτηση ενός γραφείου με έντονους χρωματισμούς που αντανακλούν την αισιοδοξία και την ευχαρίστηση του επαγγελματία που εργάζεται σε αυτό.

  Μία ανατομική καρέκλα προσφέροντας την απαιτούμενη άνεση

Η βιβλιοθήκη εφόσον είναι απαραίτητη σε συνδυασμό με μία επιπλοσύνθεση που επιτρέπει την τοποθέτηση των αρχείων, φακέλων,βιβλίων εξυπηρετώντας τη λειτουργικότητα την σωστή αρχειοθέτηση και την υψηλή αισθητική, σε συνδυασμό και με την οργάνωση που επιτρέπει την ταχύτερη εξυπηρέτηση, μειώνοντας ταυτόχρονα και την πιθανή απώλεια τους μέσα στον όγκο της ύλης που συσσωρεύεται.Επίσης η:

 • Χρήση χαλιών σε χρώματα(κόκκινο, σκούρο μπλε) και σχέδια που ζωντανεύουν το χώρο δημιουργώντας μία αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειαςΤοποθέτηση πινάκων ζωγραφικής από δημιουργούς που αντικατοπτρίζουν ένα μέρος από την φιλοσοφία μας ,τις ιδέες μας ,τις αξίες μας και που μας εμπνέουν με τα έργα τους.

  Χειροποίητα ξυλόγλυπτα η έργα τέχνης που προσφέρουν απαράμιλλη αισθητική

  Τοποθέτηση μικρών τραπεζιών που επιτρέπουν την τοποθέτηση βάζων με πολύχρωμα λουλούδια

  Τοποθέτηση καναπέδων που θα προσφέρουν την ανάλογη άνεση στον χώρο υποδοχής η εντός του γραφείου.

  Τοποθέτηση καλόγερου με μεταλλικά στοιχεία η ξύλου για την τοποθέτηση του παλτό του κασκόλ, καπέλου

  Μεταλλικό δοχείο για την ανακύκλωση της χάρτινης ύλης κ.α

Τέλος τα αξεσουάρ γραφείου προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη, στην εκπλήρωση των καθημερινών εργασιακών υποχρεώσεων και δεν θα πρέπει να απουσιάζουν από κανένα σύγχρονο και με στυλ επαγγελματικό γραφείο.Μερικά από αυτά είναι

 • Βάση δύο στυλογράφωνΒάση για επαγγελματικές κάρτες

  Περφορατέρ (διατρητήρας)

  Βάση για αυτοκόλλητες σημειώσεις

  Μολυβοθήκες

  Φακελλοστάτης

Συμπερασματικά ένα επαγγελματικό γραφείο με στυλ δεν απαιτεί απαραίτητα πολλά χρήματα για να κατασκευαστεί η να ανακαινιστεί. Ένα γραφείο με στυλ απαιτεί την σωστή αγορά κυρίως του γραφείου, και των επίπλων, που θα τοποθετηθούν τα αρχεία της εργασίας μας και στη συνέχεια των υπολοίπων αντικειμένων. Δημιουργούμε ένα γραφείο με στυλ με βάση την επαγγελματική μας ιδιότητα το κύρος και την πολυτέλεια , την άνεση και την λειτουργικότητα,που επιθυμούμε να χαρίσουμε στην καθημερινότητά μας αλλά και στην σχέση με τους πελάτες μας με στόχο την επίτευξη μιας επιτυχημένης συνεργασίας πού ξεκίνησε σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.