Ιδέες για καρέκλες γραφείου για μικρούς και μεγάλους

 

Καρέκλες γραφείου για όλες τις ηλικίες και όλες τις διακοσμήσεις.

Καρέκλα γραφείου εργαστηρίου

Θαυμαστής του εργαστηρίου;

Επιλέγουμε μία καρέκλα γραφείου με απλό σχεδιασμό, με όμορφη αντίθεση μεταξύ μαύρου μετάλλου και ανοιχτού ξύλου. Μοντέρνο, κομψό και πρακτικό, και υπάρχουν ακόμη και σε τροχούς για όσους επιθυμούν την γρήγορη μετακίνηση!

Μία εξαιρετικά λεπτή καρέκλα γραφείου

Σε περίπτωση που η γωνία του γραφείου είναι ενσωματωμένη σε σαλόνι, η σωστή καρέκλα γραφείου είναι μία μινιμαλιστική τύπου, με μεταλλική βάση και εξαιρετικά λεπτό κάθισμα.

Μία πολύχρωμη καρέκλα γραφείου

Τι θα συμβεί αν προσθέσετε μία νότα αισιοδοξίας στο χώρο εργασίας; Μία πολύχρωμη υφασμάτινη καρέκλα γραφείου συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση, τέλεια άνεση και απόλυτη πρακτικότητα. Λέμε ναι, σε πολύ μικρό χώρο γραφείου.

Μεταλλική καρέκλα γραφείου

Με τη βιομηχανική της εμφάνιση, με το “ατσάλινο” χρώμα επανεξετάζεται σε μοντέρνες και παστέλ αποχρώσεις, είναι ένα από τα αστέρια της εσωτερικής διακόσμησης. Η μεταλλική καρέκλα είναι τόσο κομψή στην κουζίνα, όσο και στο χώρο του γραφείου, ειδικά όταν συνδυάζεται με λευκό, και μαύρο χρώμα.

Μία σκανδιναβικού τύπου καρέκλα

Σύγχρονος σχεδιασμός, ζέστη ξύλινη δομή, με απαλές άκρες άνετο κάθισμα και πλάτη σε ζεστές αποχρώσεις. Η σκανδιναβική καρέκλα γραφείου, συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Ιδανικό για ένα κομψό γραφείο που δίνει στυλ στο δωμάτιο.

Καρέκλα βιομηχανικού γραφείο

Τολμούμε επίσης την 100% βιομηχανική καρέκλα γραφείου, με μία σταθερή μεταλλική βάση απευθείας από το εργοστάσιο. Σε συνδυασμό με ένα ξύλινο κάθισμα και πλάτη Η καρέκλα αυτή έχει υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Καρέκλα γραφείου για οικογενειακό σπίτι

Γιατί να μη χρησιμοποιήσετε μία ξύλινη καρέκλα τραπεζαρίας με τόσο κλασικό στυλ όσο είναι διαχρονικό; Μπορείτε ακόμη και να ανακυκλώσετε μία παλιά οικογενειακή καρέκλα βαμμένη σε λευκό χρώμα με αντίστοιχο γραφείο.

Σιδερένια καρέκλα γραφείου

Ένα άλλο βασικό σχέδιο, η σιδερένια καρέκλα που χρησιμοποιείται συχνά στον κήπο, μπορεί να γίνει ένα πραγματικό διακοσμητικό στοιχείο σε εσωτερικούς χώρους.

Μία vintage καρέκλα γραφείου

Ακόμα και σε ένα σύγχρονο εσωτερικό χώρο σπιτιού, η vintage καρέκλα μπορεί να προσθέσει ένα “άγγιγμα” αυθεντικότητας και ένα όμορφο περιβάλλον. Ειδικά επειδή μία παλιά καρέκλα γραφείου έχει ένα ιστορικό χαρακτήρα που εμπνέει…

Μία μποέμ καρέκλα γραφείου

Τι γίνεται εάν εργαζόσασταν σε μία δημιουργική και μποέμ ατμόσφαιρα;

Ανακυκλώνουμε μία παλιά καρέκλα με περίτεχνα πόδια βάφοντας μερικά μέρη σε λευκό χρώμα.

Μία άνετη την καρέκλα γραφείου

Θέλετε μία εξαιρετικά άνετη καρέκλα γραφείου ενώ εργάζεστε; Επιλέγουμε ένα μοντέλο με κάθισμα και πλάτη σε ύφασμα.

Μία κομψή καρέκλα γραφείου

Ναι, μπορούμε επίσης να βρούμε μία καρέκλα γραφείου που είναι σχεδιαστικά άνετη. Σε τροχούς, ένα κομψό περίβλημα και ένα προστατευτικό δερμάτινο κάλυμμα, είναι μία πραγματική καρέκλα γραφείου που ταιριάζει στη διακόσμηση κάθε σπιτιού και επαγγελματικού χώρου.

Εργονομική καρέκλα γραφείου

Όταν εργάζεται από το σπίτι, δεν υπάρχει ζήτημα περιορισμού της ποιότητας. Επιλέγουμε μία οικονομική καρέκλα γραφείου με τροχούς που στηρίζει τη σπονδυλική στήλη και το λαιμό.

Συμπερασματικά

Σημαντική και άκρως απαραίτητη, είτε στο χώρο εργασίας είτε στο σπίτι, μία καρέκλα γραφείου δημιουργεί τις συνθήκες για να ανταπεξέλθετε με άνεση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις! Επίσης η καρέκλα πρέπει να ταιριάζει με την διακόσμηση του χώρου, κυρίως όμως οφείλει να υποστηρίζει εργονομικά και με ασφάλεια τον χρήστη.