Καρέκλες γραφείου για υπέρβαρους

Πολλές φορές ένας άνθρωπός με περισσότερα κιλά αντιμετωπίζει πρόβλημα με το τι κάθισμα να διαλέξει…. θα αντέξει η καρέκλα τα κιλά μου; Υπάρχει κίνδυνος να σπάσει? Θα είναι άνετο το κάθισμα στο πλάτος; Θα αντέξουν οι ρόδες του καθίσματος;

Η εταιρεία Θεοδωρίδης με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επίπλων γραφείου και στην κατασκευή καθισμάτων, προτείνει καθίσματα με ενιαία πλάτη – έδρα! Τα καθίσματα που έχουν ενιαίο σκελετό, κατασκευασμένο από πολλαπλές στρώσεις φύλλων οξιάς, είναι αποδεδειγμένο ότι αντέχουν περισσότερο τα παραπάνω κιλά αφού με αυτόν τον τρόπο κατασκευάζεται ένα ενιαίο μέρος καθίσματος, και όχι δύο ξεχωριστά, πλάτη – έδρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει φόβος να ¨ανοίξει ¨σε δυο μέρη!

Οι συγκεκριμένες καρέκλες είναι εργονομικά σχεδιασμένες ώστε να αγκαλιάζουν σωστά το σώμα, στηρίζοντας τη μέση και προσφέροντας άνεση για πολύωρη εργασία.

Τα προτεινόμενα από εμάς μοντέλα διευθυντικών καθισμάτων για χρήση από ανθρώπους με αυξημένο βάρος είναι τα καθίσματα  ΔΙΑΣ, APOLLON και VISSION και θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας  Διευθυντικές καρέκλες γραφείου. Οι καρέκλες αυτές διαθέτουν ψαλιδωτό μηχανισμό βαρέως τύπου με δυνατότητα κλειδώματος σε πολλαπλές θέσεις και δίδυμους τροχούς ανθεκτικούς στο βάρος.  Ένα ακόμα πλεονέκτημα που βρίσκει ένας χρήστης με αρκετά κιλά στα καθίσματα αυτά είναι ότι, μπορούν να αφαιρεθούν τα μπράτσα τους μιας και δεν απαιτούνται για να ενώσουν το κάθισμα! ’Έτσι, με τον τρόπο αυτό δίνουμε επιπλέον πλάτος, εφόσον αυτό χρειάζεται, κατά τη χρήση!

Νιώστε άνετα με την χρήση των καθισμάτων που σας προτείνουμε και εμείς σας εγγυόμαστε πως θα είμαστε πάντα δίπλα στην επιλογή σας πρόθυμοι να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας!