Χαλιά γραφείου: Οδηγός για τα χαλιά γραφείου

Τα χαλιά γραφείου βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για πολλές επιχειρήσεις όταν επιλέγουν το είδος του δαπέδου που πρέπει να έχει το γραφείο. Με εξαιρετικές σχεδιαστικές επιλογές, εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες και πληθώρα άλλων πλεονεκτημάτων, τα χαλιά για γραφεία είναι πάντα μια σταθερή επιλογή για επαγγελματικά δάπεδα. Υπάρχουν πολλές φανταστικές επιλογές με τόσους πολλούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Επομένως, έχουμε συγκεντρώσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία επιλογής των καλύτερων χαλιών γραφείου .

Γιατί τα χαλιά γραφείου είναι μια εξαιρετική επιλογή για χώρους γραφείου

Επιτρέποντάς σας περισσότερη ελευθερία και ευελιξία στη δημιουργικότητα και το σχεδιασμό από οποιοδήποτε άλλο υλικό δαπέδου, τα χαλιά γραφείου είναι η τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε νέο έργο σχεδιασμού γραφείου. Με νέες τεχνολογίες βαφής, οι κατασκευαστές χαλιών σας παρέχουν τα εργαλεία για να δημιουργήσετε σχεδόν οτιδήποτε σε υψηλή ποιότητα υλικό και στην κατάλληλη τιμή. Το δάπεδο είναι ένα τόσο σημαντικό μέρος οποιουδήποτε έργου σχεδιασμού, που περιλαμβάνει ένα τεράστιο ποσοστό ενός χώρου γραφείου. Τα υπέροχα χαλιά γραφείου σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χώρο προς όφελός σας δημιουργώντας ένα σχέδιο που καθορίζει τη μάρκα για την οποία εργάζεστε και ένα χαλί για χρήση γραφείου είναι η πιο πρακτική επιλογή δαπέδου για ένα καθημερινό περιβάλλον εργασίας λόγω της ικανότητάς του να απορροφά τον ήχο, ιδιαίτερα σε γραφεία με διάταξη ανοιχτού γραφείου.

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα χαλιά γραφείου

Ο σχεδιασμός ενός χώρου γραφείου μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία, μέρος της οποίας περιλαμβάνει και την επιλογή του τέλειου χαλιού για το γραφείο. Η επιλογή του σωστού χαλιού απαιτεί να αξιολογήσετε τον χώρο εργασίας και να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τους τύπους επαγγελματικών χαλιών.

Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας όταν επιλέγετε ένα χαλί για χρήση γραφείου.

Πόσο καιρό αντέχει ένα χαλί γραφείου;

Ένα ποιοτικό χαλί έχει προσδόκιμο ζωής 10-30 χρόνια και θα παραμείνει σε κορυφαία φόρμα όσο συντηρείται σωστά.

Πώς θα χρησιμοποιηθούν οι διαφορετικοί χώροι στο γραφείο;

Στη συνέχεια, καθορίστε την συχνότητα που χρησιμοποιείται ο κάθε χώρος του γραφείου όσον αφορά την κίνηση των υπαλλήλων και την μετακίνηση των επίπλων. Τα ιδιωτικά γραφεία και οι αίθουσες συνεδριάσεων ενδέχεται να απαιτούν χαμηλότερα επίπεδα ανθεκτικότητας στα χαλιά λόγω μέτριας χρήσης, ενώ οι διάδρομοι και οι κοινόχρηστοι χώροι συνήθως χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Πώς θα μοιάζει το χαλί σε έναν πραγματικό χώρο γραφείου;

Ο φωτισμός μπορεί να επηρεάσει τα χαλιά του γραφείου σας με περισσότερους από έναν τρόπους, αλλάζοντας εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση του σχεδίου που έχετε επιλέξει.

Η λήψη δειγμάτων χαλιών γραφείου, σας επιτρέπει να δείτε το χαλί κάτω από το φωτισμό γραφείου και εξασφαλίζει ότι η επιλογή σας θα είναι αυτό που επιθυμείτε.

Πόσο καλά μπορεί ένα χαλί γραφείου να χειριστεί λεκέδες όπως ο καφές;

Είναι απαραίτητο να επιλέγετε διαφορετικά χαλιά για διαφορετικούς χώρους, όπως καφετέριες και διαδρόμους, που έχουν πιο έντονη κίνηση. Είναι καλύτερο τα χαλιά αυτά να έχουν χρωματικές επιλογές που εμπίπτουν στο μεσαίο εύρος (προς το σκούρο), οι οποίες μπορούν να εξαλείψουν την καθημερινή συσσώρευση λεκέδων στα χαλιά του γραφείου.

Πρέπει να δημιουργήσω ένα σχέδιο δαπέδου;

Η προετοιμασία ενός λεπτομερούς σχεδίου τοποθέτησης χαλιού μπορεί να μειώσει τα δαπανηρά λάθη και τις καθυστερήσεις στις εγκαταστάσεις χαλιών για μεγάλα γραφεία. Ζητήστε από έναν προμηθευτή να ελέγξει την κάτοψη του γραφείου για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν ομαλά.