Οι κορυφαίοι 7 τρόποι για να δημιουργήσετε ένα πολυτελές σχέδιο γραφείου

Κάθε γραφείο έχει διαφορετικό τύπο που ταιριάζει στην αισθητική της εταιρείας. Κάποιοι υιοθετούν ένα περιβάλλον εργασίας με μινιμαλιστικό στιλ και αντίθετα άλλοι προτιμούν ένα γραφείο σε μαξιμαλιστικό στιλ, ενώ άλλοι φαίνεται να επιλέγουν να εργάζονται σε ένα άνετο περιβάλλον με φυτά και άνετες καρέκλες και γραφεία.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα περιβάλλον πολυτελούς γραφείου σε μόλις επτά βήματα.

Το εσωτερικό συμπληρώνει το εξωτερικό

Ταιριάξτε το εσωτερικό του γραφείου σας με την εξωτερική δομή του γραφείου. Τα περισσότερα πολυτελή γραφεία χτίζονται με την αναδιαμόρφωση όμορφων παλαιών κατασκευών.

Προσδιορίστε το στιλ του εξωτερικού κτιρίου. Για παράδειγμα σύγχρονο, αποικιακό, βικτοριανό.

Βάψτε το γραφείο σας με χρώματα που ταιριάζουν με το εξωτερικό του.
Σκεφτείτε και χρησιμοποιήστε υλικά που μπορεί να δένουν με το στιλ του κτιρίου.

Χρησιμοποιήστε τον καλύτερο φωτισμό

Ίσως έχετε παρατηρήσει, πολλές φορές, ένα πολυτελές γραφείο δεν έχει ποτέ συνηθισμένα φώτα γραφείου. Είτε πρόκειται για ένα πολυτελές οικιακό γραφείο είτε για ένα πολυτελές κτίριο γραφείων, ο φωτισμός μπορεί να παίξει ρόλο στην έκφραση της ατμόσφαιρας που θέλετε να δημιουργήσετε.

Εκτός από άφθονο φυσικό φως, ένας πολυτελής σχεδιασμός γραφείου απαιτεί πολλά φώτα. Δώστε προσοχή στο γενικό φωτισμό, στο φωτισμό περιβάλλοντος, στο φωτισμό εργασιών, στο φωτισμό για να φτιάξετε μια όμορφη ατμόσφαιρα και τέλος στο φωτισμό σε σημεία του γραφείου σας που θέλετε να δώσετε έμφαση.

Ένα γραφείο με άφθονο φως κάνει την εργασία πιο παραγωγική και υποδέχεται τους επισκέπτες με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να διαχειριστείτε την ποσότητα φωτός που θέλετε να έχει στο γραφείο σας με τις σωστές βάσεις.

Εντυπωσιακή υποδοχή

Η υποδοχή ενός πολυτελούς γραφείου είναι όπου ένας επισκέπτης, είτε είναι πιθανός υπάλληλος είτε πιθανός συνεργάτης, αποφασίζει εάν η εταιρεία αξίζει τον χρόνο του ή όχι. Επιλέξτε μόνο την καλύτερη ρεσεψιόν και καρέκλα για το γραφείο σας.

Το γραφείο με την καρέκλα εργασίας

Τόσο για το πολυτελές γραφείο στο σπίτι όσο και για το πολυτελές εταιρικό σας γραφείο, η ανάγκη για ένα κομψό και όμορφο γραφείο είναι απαραίτητη. Ένα καλό διευθυντικό γραφείο τραβάει την προσοχή οποιουδήποτε μπαίνει στο δωμάτιο.

Η επιλογή της καρέκλας είναι επίσης πολύ δύσκολη. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η καρέκλα πίσω από το γραφείο είναι πολυτελής αλλά και πρακτική. Ιδιαίτερα αν περνάτε στο γραφείο πολλές ώρες. Αρκετές φορές, πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην πρακτικότητα και την εμφάνιση. Μπορείτε να βρείτε όμως καρέκλες γραφείου που είναι και πρακτικές και είναι αισθητικά ευχάριστες.

Δώστε σημασία στην αποθήκευση

Κάθε γραφείο απαιτεί μια κατάλληλη μονάδα αποθήκευσης για να διατηρεί όλα τα αρχεία και τα έγγραφα που συγκεντρώνετε. Μην συμβιβάζεστε με το στιλ που επιλέγεται, συνδυάστε την κομψότητα και την αποτελεσματικότητα στις μονάδες αποθήκευσης για το γραφείο σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονάδες αποθήκευσης σε αποχρώσεις σκούρου ξύλου, τόσο στο οικιακό γραφείο όσο και στο εταιρικό σας γραφείο. Επιπλέον μια άλλη πρόταση είναι οι μεταλλικές μονάδες αποθήκευσης που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο χώρο σας.

Αίθουσες συσκέψεων

Οι αίθουσες συσκέψεων είναι η καρδιά κάθε πολυτελούς γραφείου . Οι πιθανοί επιχειρηματικοί συνεργάτες, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι συζητήσεις ομάδων, οι συναντήσεις των επικεφαλής του τμήματος και πολλές άλλες βασικές πρακτικές πραγματοποιούνται στην αίθουσα συσκέψεων.

Η αίθουσα συνεδριάσεων πρέπει να έχει πολυτελή σχεδιασμό που να μην εμποδίζει τη λειτουργικότητά της.

Προσπαθήστε να μην είστε μονότονοι

  1. Χρησιμοποιήστε λαβές και χερούλια διαφορετικού σχεδιασμού
  2. Προσθέστε διάφορα πλακάκια για να κάνετε αριστοκρατικά σχέδια στο δάπεδο.
  3. Βρείτε πλούσια χρώματα για διαφορετικά δωμάτια αλλά διατηρήστε τα συμπληρωματικά μεταξύ τους.
  4. Χρησιμοποιήστε ταπετσαρίες σε ορισμένες βασικές περιοχές του γραφείου σας.
  5. Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα διπλής κουρτίνας.
  6. Συνδυάστε τις πολυτελείς καρέκλες με όμορφες ταπετσαρίες.

Συμπεριλάβετε φυτά στους εσωτερικούς σας χώρους για να δώσετε ζωή στο γραφείο.

Είτε πρόκειται για γραφείο στο σπίτι είτε για εταιρικό γραφείο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες τους πρέπει να ικανοποιούνται από το σχεδιασμό του γραφείου για να είναι αποτελεσματικό. Η πολυτέλεια και η αποτελεσματικότητα πάνε χέρι-χέρι σε ένα πολυτελές γραφείο. Μπορείτε να επιλέξετε μια ποικιλία από πολυτελή και πρακτικά σχεδιασμένα έπιπλα που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες σας.