Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Γωνιακά και Ορθογώνια γραφεία

Η εύρεση του σωστού επίπλου μπορεί να είναι η πιο σημαντική και χρονοβόρα απόφαση για κάθε οργανισμό στη σύγχρονη εποχή. Οι οργανισμοί πάντα αναζητούν έπιπλα που κάνουν τον χώρο εργασίας τους πιο μοντέρνο και αφήνουν άφθονο χώρο στους υπαλλήλους τους να κινηθούν. Από όλα τα έπιπλα που απαιτούνται στο χώρο εργασίας, η επιλογή των γραφείων είναι η πιο απαιτητική εργασία. Εάν δεν επιλεγούν σωστά, αυτά τα γραφεία μπορεί να παρεμποδίσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Σημασία της επιλογής του σωστού γραφείου

Η απόκτηση του σωστού τύπου γραφείου μπορεί να επηρεάσει θετικά την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σας. Το σωστό, ωστόσο, μπορεί να διαφέρει από τη μια εταιρεία στην άλλη. Μπορείτε να κάνετε την επιλογή του γραφείου με βάση τις ανάγκες της εταιρείας σας σε ένα γραφείο.

Τα γωνιακά γραφεία και τα ορθογώνια γραφεία είναι μια κοινή επιλογή μεταξύ των εταιρειών ανεξάρτητα από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Ωστόσο, η επιλογή μεταξύ τους μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, λόγω της δημοτικότητας και των δύο αυτών τύπων. Εδώ είναι μια σύγκριση γωνιακού με ένα κλασικό ορθογώνιο γραφείο για να σας βοηθήσει να επιλέξετε.

Γωνιακά γραφεία: Μια επισκόπηση

Η ζήτηση γωνιακού γραφείου αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Πολλοί χώροι εργασίας αυτές τις μέρες χρησιμοποιούν αυτά τα γραφεία, καθώς φαίνονται πιο μοντέρνα και κομψά και παρέχουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης και χώρο για τα πόδια. Το γωνιακό γραφείο αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις γωνίες του χώρου εργασίας σας ομορφαίνοντας και αξιοποιώντας τες με τον πιο κατάλληλο και οικονομικό τρόπο.

Ενώ τα γωνιακά γραφεία έχουν εξελιχθεί ως η πιο οικονομική επιλογή επίπλων γραφείου, πρέπει να αξιολογήσετε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου εργασίας σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Προβλήματα με γωνιακά γραφεία και πώς να τα ξεπεράσετε

Πρόβλημα: Το πιο κοινό πρόβλημα που προκύπτει με ένα γωνιακό γραφείο είναι ο περιορισμός της ορατότητάς σας λόγω της τοποθέτησής του στη γωνιακή θέση. Πολλοί πιστεύουν επίσης ότι αυτά τα γραφεία δεν είναι εργονομικά. Επιπλέον τα γωνιακά γραφεία σε πολλούς χώρους εργασίας είναι τοποθετημένα κοντά στην πόρτα ή στο πίσω μέρος τους, αφήνοντας το απόρρητό σας ευάλωτο, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να κρυφοκοιτάξουν στην οθόνη σας ενώ χρησιμοποιούν την πόρτα.

Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα μπορούν εύκολα να επιλυθούν κάνοντας μικρές αλλαγές στη διάταξη του χώρου εργασίας σας.

Λύση: Εύρεση της σωστής γωνίας: Όταν τοποθετούνται στη δεξιά γωνία, τα γωνιακά γραφεία μπορούν εύκολα να παρέχουν βελτιωμένη ορατότητα μαζί με την εξοικονόμηση πολύ χώρου, κάνοντας το γραφείο να φαίνεται μεγαλύτερο και ευρύχωρο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις γωνίες του χώρου σας που δεν βρίσκονται κοντά σε καμία πόρτα. Κάνοντας αυτό, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε έξυπνα τις γωνίες του χώρου εργασίας σας.

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι η γωνία που έχετε επιλέξει για το γραφείο παρέχει αρκετό χώρο για να διατηρείτε μια σωστή στάση και να τεντώνετε τα πόδια. Όταν το κάνετε σωστά, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την εργονομία του γωνιακού γραφείου .

Η απόκτηση εργονομικών γραφείων είναι από τα πιο ωφέλιμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τα άτομα που εργάζονται στον οργανισμό σας.

Straight Desk: Μια επισκόπηση

Το ίσιο γραφείο είναι επίσης γνωστό ως ορθογώνιο γραφείο, είναι η πιο κλασική και διαχρονική επιλογή . Αυτού του είδους τα γραφεία μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο εργασίας σας, ανεξάρτητα από τη διάταξη και το μέγεθος του χώρου σας.

Προβλήματα με το ίσιο γραφείο και πώς να τα ξεπεράσετε

Πρόβλημα: Το πρωταρχικό ζήτημα με τα ορθογώνια γραφεία είναι η παλιά και παραδοσιακή πινελιά που μπορεί να προσδώσουν στο χώρο. Επιπλέον, αυτά τα γραφεία τείνουν να καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χώρο και αυτό μπορεί μερικές φορές να κάνει τον χώρο εργασίας σας να φαίνεται γεμάτος.

Λύση: Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έμπειρους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, οι οποίοι μπορούν να κάνουν μια διάταξη του χώρου εργασίας σας και να σας καθοδηγήσουν για το πού να τοποθετήσετε ένα ίσιο γραφείο για να κάνετε το σχέδιο του γραφείου να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να βρείτε κομψά και μοντέρνα σχέδια ίσια γραφεία για να εξασφαλίσετε ότι το γραφείο σας δεν φαίνεται παλιό ανεξάρτητα από τη θέση του. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ίσια γραφεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας σας.

Λοιπόν, ποιος κερδίζει τη σύγκριση του γωνιακού γραφείου με το ίσιο γραφείο ;

Μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς ότι τόσο το γωνιακό γραφείο όσο και το ίσιο γραφείο έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εκτός από τη στάθμιση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των δύο ειδών γραφείων, πρέπει να λάβετε υπόψη όλους τους παράγοντες πριν πάρετε μια απόφαση αγοράς. Η επιλογή του σωστού γραφείου είναι απαραίτητη για τις εταιρείες ώστε να διασφαλίζουν ότι οι υπάλληλοί τους είναι παραγωγικοί και άνετοι όταν εργάζονται.