Ποιο στιλ γραφείου είναι κατάλληλο για μένα;

Αν ψάχνετε για ποιοτικά έπιπλα γραφείου, είστε στο σωστό μέρος. Διαβάστε τον οδηγό μας για να σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου για την επιχείρησή σας και όχι μόνο.

Γραφεία για επιχειρήσεις

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα εταιρικών γραφείων, όλα σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις διαφορετικές σας ανάγκες. Ωστόσο, το να ξέρεις ποιο να επιλέξεις μπορεί να φαίνεται δύσκολο. Από γραφεία εξοικονόμησης χώρου έως γραφεία πολλαπλών χρήσεων,  γυάλινα γραφεία  μέχρι  γραφεία στελεχών ,  μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξεις.

Οι ειδικοί μας έχουν συγκεντρώσει τις αγαπημένες τους επιλογές για εταιρικά γραφεία για επιχειρήσεις παρακάτω.

Σύγχρονα γραφεία

Τα μοντέρνα εταιρικά γραφεία διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Με καθαρές γραμμές, άφθονο χώρο αποθήκευσης και κομψά σχέδια, ένα μοντέρνο εταιρικό γραφείο  θα φαίνεται υπέροχο σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας .

Αυτά τα γραφεία βρίσκονται συχνά σε διάταξη  γραφείου ανοιχτού τύπου. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για την ενθάρρυνση  των συναδέλφων να συνεργάζονται  και να είναι πιο παραγωγικοί. Λόγω των μινιμαλιστικών σχεδίων τους, τα μοντέρνα γραφεία μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια αίσθηση χώρου, η οποία συχνά χρειάζεται σε πολλά περιβάλλοντα γραφείου.

Ωστόσο, λόγω της ανοιχτής τους αίσθησης, ένα μοντέρνο γραφείο δεν είναι πάντα κατάλληλο για κάθε περίσταση. Ένα πράγμα που τους λείπει είναι η ιδιωτικότητα. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την κουλτούρα της επιχείρησής σας πριν επιλέξετε ένα σύγχρονο σύστημα γραφείου.

Vintage/Ρετρό Γραφεία

Αν θέλετε να προσθέσετε μια διαφορετική διάσταση στο χώρο σας, τα vintage εταιρικά γραφεία είναι μια εξαιρετική λύση. Αυτά τα ποιοτικά γραφεία προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία να δώσετε χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Αυτός ο τύπος εταιρικού γραφείου θα λειτουργήσει καλύτερα σε ένα vintage ή ρετρό οικιακό γραφείο, συμπληρώνοντας τα άλλα έπιπλα και τη διακόσμησή σας.

Ρουστίκ γραφεία

Τα ρουστίκ γραφεία κατασκευάζονται συχνά από ανακυκλωμένο ξύλο. Είναι ιδανικά για να προσθέτουν ζεστασιά και στιλ σε κάθε χώρο εργασίας. Αυτά τα γραφεία για επιχειρήσεις διατίθενται σε ποικιλία διαφορετικών στιλ και μεγεθών. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν ένα ρουστίκ γραφείο είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο , είναι πιθανό να απαιτεί συνεχή συντήρηση για να διασφαλιστεί ότι το ξύλο παραμένει όμορφο. Μια εξαιρετική μοντέρνα εναλλακτική σε ένα vintage γραφείο, τα ρουστίκ γραφεία μπορούν να ταιριάζουν τόσο σε μοντέρνα όσο και σε παραδοσιακά περιβάλλοντα εργασίας.

Βιομηχανικά & Μεταλλικά Γραφεία

Αν θέλετε να επιτύχετε το στιλ loft Νέας Υόρκης, τα βιομηχανικά και μεταλλικά γραφεία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Αυτός ο τύπος επαγγελματικού γραφείου είναι στιβαρός και διαθέτει σχέδια πολλαπλών λειτουργιών για βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας.

Τα μεταλλικά γραφεία είναι επίσης απίστευτα ανθεκτικά, φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν εύκολη συντήρηση. Ωστόσο, μπορεί να είναι αρκετά βαριά, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι δεν μετακινούνται πολύ συχνά για να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά στο πάτωμα.

Μινιμαλιστικά Γραφεία

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν καθαρό και απλό χώρο εργασίας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μινιμαλιστικό  γραφείο.

Κομψός  και διακριτικός , αυτός ο τύπος εταιρικού γραφείου θα σας δώσει καθαρό χώρο για σκέψη και δημιουργικότητα. Τα μινιμαλιστικά γραφεία είναι επίσης απίστευτα κομψά, συχνά σε καθαρές παλέτες χρωμάτων όπως λευκό, γκρι και ανοιχτόχρωμα ξύλα.

Τα μινιμαλιστικά γραφεία μπορούν να λειτουργήσουν και να φαίνονται υπέροχα τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Αλλά θυμηθείτε, για να παραμείνετε κομψοί και όχι ακατάστατοι, ίσως χρειαστεί να επενδύσετε σε άλλες λύσεις αποθήκευσης.

Γραφεία Εισόδου/ Σεκρετέρ

Αν ψάχνετε για έναν  άνετο και λειτουργικό χώρο εργασίας στο σπίτι  για να εκφράσετε τις σκέψεις σας με λέξεις είναι η πρώτη σας επιλογή.

Περιλαμβανομένου άφθονο αποθηκευτικού χώρου, τα γραφεία αυτά είναι απίστευτα λειτουργικά. Διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα μεγεθών και στιλ, είναι ιδανικά για γράψιμο ή χρήση του φορητού υπολογιστή σας. Αξίζει να έχετε κατά νου ότι συνήθως έχουν λεπτά πόδια γιατί δεν είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν βαριά φορτία. Έχουν επίσης συχνά μια μικρή επιφάνεια εργασίας, οπότε δεν θα ήταν  ιδανικά γραφεία για πολλές οθόνες  ή για πολλά άλλα πράγματα.

Πλωτά γραφεία

Τα πλωτά γραφεία συνδέονται σε έναν τοίχο και δεν έχουν πλευρικά στηρίγματα ή πόδια. Αυτό καθιστά αυτά τα  γραφεία έναν εξαιρετικό τρόπο εξοικονόμησης χώρου.

Είναι  ιδανικά γραφεία για μικρότερους χώρους  όπου ένα μεγαλύτερο ή γεμάτο γραφείο θα πιάνει πολύ χώρο  στο δωμάτιο. Είναι επίσης μια ιδιαίτερα καλή επιλογή εάν δημιουργείτε ένα γραφείο στο σπίτι σε ένα διαμέρισμα ή μια μικρότερη γωνιά του σπιτιού σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα πλωτά γραφεία ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα για βαρείς επιτραπέζιους υπολογιστές. Θυμηθείτε να ελέγξετε εάν ένα πλωτό γραφείο έχει όριο φορτίου πριν το αγοράσετε.

Γραφεία πολυτελείας

Εάν η κύρια προτεραιότητά σας είναι το στιλ, ένα πολυτελές εταιρικό γραφείο θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση. Τα πολυτελή γραφεία είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε μια δυνατή εντύπωση. Είναι συνήθως πιο ακριβά από άλλα είδη, ωστόσο κατασκευάζονται επίσης με τις υψηλότερες προδιαγραφές χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά.  Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια.