Πολυτελή έπιπλα γραφείου

Συνδυασμός λειτουργικότητας,χρωμάτων, άνεσης και άρωμα από την προσωπικότητά μας. Είναι ο χώρος της ρουτίνας μας που λειτουργεί στην εργασιακή μας ζωή σαν το καταφύγιο μας. Πρέπει να συνδυάζει την απλότητα και την άνεση αφού οι ώρες που βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο είναι αμέτρητες. Όταν αναφερόμαστε σε έπιπλα lux αυτομάτως έρχεται κάτι μεγαλοπρεπές στο μυαλό μας. Έχουν πρωτότυπες γυαλιστερές επιφάνειες που απορροφούν τόσο φως, σκορπίζοντας το στο χώρο μας ικανό να μας φτιάξει τη διάθεση. Έχοντας πάντα την δυνατότητα επιλογής για το γραφείο μας ενός χρωματιστού κρυστάλλου η ενός laminate. Τα έπιπλα που ανήκουν σε αυτή την σειρά μπορούν και συνδυάσουν την λειτουργικότητα σε ένα άψογο δέσιμο με την πολυτέλεια χωρίς να “κραυγάζει” χλιδή.

Όταν μιλάμε για τα Lux έπιπλα πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι μια σειρά που μπορεί να σου προσφέρει την άνεση στο χώρο σου, αλλά μπορεί εξ ίσου εύκολα να ανταποκριθεί και στις τράπεζες συμβουλίου που διακρίνονται από μία υψηλή αισθητική, ανακατεύοντας και δημιουργώντας από ξύλο, μέταλλο και κρύσταλλο παιχνιδίζοντας με φαντασία και καταλήγοντας να αναδείξουν μέσα από μία σύνθεση το προφίλ μιας εταιρείας. Όλα τα έπιπλα γραφείου έχουν διάφορους χρωματισμούς που περιλαμβάνουν το λευκό η το κόκκινο σε συνδυασμό με κρύσταλλα σε λευκό η μαύρο χρώμα. Στο χρωματολόγιο υπάρχει και το χρώμα wenge που δένει άψογα. Η δημιουργία τους είναι βασισμένη πάνω σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές και στο οπλοστάσιό τους έναντι των ανταγωνιστών παραθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας ελέγχου και εργονομίας. Το πρωτοποριακό στυλ τους, μπορεί και κινείται και στο μοντέρνο στυλ αλλά εξ ίσου εύκολα καλύπτει τις ανάγκες και των υποστηρικτών του πιο κλασσικού. Αυτό το διακρίνεις βλέποντας την πλούσια γκάμα τους που διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση, ενίοτε δε σε πολύ  προνομιακές τιμές. Το οτιδήποτε αναγκαίο για την επίπλωση ενός γραφείου, θα βρεθεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Από μια απλή καρέκλα έως και ολόκληρη σειρά από καθίσματα αναμονής.

Παράλληλα μέσα στα τόσα πλεονεκτήματά της, έρχεται να προστεθεί και η εγγύηση της 100% ελληνικής εταιρείας ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Μπορεί και συνδυάζει την άριστη ποιότητα με τιμές προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα. Εσείς απλά πρέπει να απευθυνθείτε στους αρμόδιους πωλητές οι οποίοι έχουν την άριστη γνώση και προθυμία να προσαρμόζουν μία ιδανική επίπλωση γραφείου τέτοια ώστε να αισθάνεστε άνετα στον εργασιακό σας χώρο. Σχεδόν είναι αδύνατον να υπάρξει κάποιος πελάτης δυσαρεστημένος γιατί είναι τέτοιες οι σχεδιαστικές γραμμές και τα σχέδια που μόνο μια γεύση ικανοποίησης θα σας αφήσουν η οποία εξ αιτίας της εξαιρετικής ποιότητος των προϊόντων θα διατηρηθεί πολλά χρόνια. Επιλέξτε, δείτε και αποφασίστε μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε.