Πώς να επιλέξετε ένα εργασιακό κάθισμα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας

Η παραγωγικότητά μας αλλά και η διάθεσή μας για εργασία έχει αποδειχτεί ότι σχετίζεται και με την εργονομία του εργασιακού μας καθίσματος.

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι ετησίως χάνονται πολλές ημέρες εργασίας λόγω κακής υγείας που σχετίζεται με το γραφείο ενώ πολλές από αυτές τις περιπτώσεις αποδόθηκαν σε μυοσκελετικές διαταραχές. Οι ειδικοί λένε ότι ο κακός εξοπλισμός γραφείου μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ή να επιδεινώσει ήδη υπάρχουσες διαταραχές του μυοσκελετικού. Οι εργαζόμενοι που κάθονται σε κακά σχεδιασμένες καρέκλες είναι επίσης περισσότερο επικεντρωμένοι στην ταλαιπωρία τους, που σημαίνει ότι είναι λιγότερο επικεντρωμένοι στο έργο τους.

Μια καλή, εργονομική καρέκλα γραφείου θα σας προσφέρει υποστήριξη στην πλάτη σας, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη στάση σας και να είστε αρκετά άνετα για να περάσετε παρατεταμένα χρονικά διαστήματα στο γραφείο σας.

Μια εργονομική καρέκλα έχει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων που μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στη μοναδική ανατομία του χρήστη.

Οι διαστάσεις και ο σχεδιασμός του καθίσματος, η ρύθμιση του ύψους της βάσης της καρέκλας, η επιλογή μπράτσων, η ρύθμιση του ύψους της πλάτης του καθίσματος, η ανάκληση του καθίσματος, η συγχρονισμένη κίνηση βάσης-καθίσματος, η ακτινωτή βάση με ροδάκια για ευκολία στην κίνηση αλλά και η επιλογή του υφάσματος επένδυσης του καθίσματος θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το κάθισμα που ταιριάζει ακριβώς στις προσωπικές σας ανάγκες.

Στην έκθεση της εταιρίας Επίπλων Γραφείου Θεοδωρίδη θα δείτε πολλές επιλογές καθισμάτων παραγωγής μας. Σας περιμένουμε από κοντά για να σας καθοδηγήσουμε στις επιλογές σας.