Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο κατασκευαστή επίπλων γραφείου

Η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός ενός επαγγελματικού χώρου, συνιστά κορυφαίο παράγοντα για την λειτουργικότητα του χώρου, την παραγωγικότητα και διάθεση των εργαζομένων και την εξυπηρέτηση των πελατών που τον επισκέπτονται.

Επομένως και η επιλογή του κατάλληλου προμηθευτή – παραγωγού επίπλων γραφείου, καθίσταται καθοριστική για την ομαλή εξέλιξη μιας επιχείρησης.

Το πρώτο που μπορεί κανείς να διαπιστώσει, είναι η εμπειρία του προμηθευτή. Η μακρόχρονη δραστηριοποίηση του, σε συνδυασμό με το όνομα που έχει στην αγορά, την λεγόμενη εταιρική φήμη και εταιρική εικόνα, μπορούν να μας δώσουν την απάντηση.

Το δεύτερο είναι εάν πρόκειται για παραγωγό – πωλητή, ή απλώς μεταπωλητή – εισαγωγέα. Στην πρώτη περίπτωση ο προμηθευτής έχει άμεση, «ζωντανή» σχέση με τα έπιπλα, γνωρίζει σε βάθος τι σημαίνει η κατασκευή, ποια είναι η συμπεριφορά διαφόρων υλικών, πως θα ανταποκριθούν σε διάφορες επεξεργασίες.

Ακόμα, είναι σχεδιαστής. Επομένως μπορεί να προσφέρει στον πελάτη του το πλεονέκτημα της κατασκευής εξειδικευμένου εξοπλισμού, σχεδιασμένου αποκλειστικά γι’ αυτόν.

Σίγουρα, μεγάλο ρόλο παίζει η ποικιλία και το εύρος των προϊόντων που παρέχει. Όσο περισσότερα είναι, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες πώλησης και επίτευξης εύστοχων επιλογών από τους πελάτες.

Και βέβαια, η τιμολογιακή πολιτική, παίζει τον δικό της, αναμφίβολα, σημαντικό ρόλο. Σε συνδυασμό με πακέτα προσφορών, επαυξάνουν την πιθανότητα επέκτασης των πωλήσεων.

Τα στοιχεία αυτά τα βρίσκουμε πλουσιοπάροχα, στην ελληνική εταιρεία επίπλων γραφείου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, για 50 και πλέον χρόνια όταν ξεκινά να κατασκευάζει έπιπλα γραφείου είναι χαρακτηριστική.

Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

Από το Σεπτέμβριο του 2007 η εταιρεία εγκαθίσταται πλέον σε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή των Σπάτων Αττική. Οι εγκαταστάσεις της, συνολικής έκτασης 2500 m2 στεγασμένου χώρου με έκθεση χονδρικής– λιανικής πώλησης, αποθήκες, τομέα παραγωγής και άνετο parking βοηθούν να επιλέξετε το ιδανικό έπιπλο.

Μέσα στη πλούσια συλλογή σχεδίων και υλικών υπάρχουν προτάσεις για κάθε στυλ και ανάγκη. Ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν γραφεία, καθίσματα, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, αποθηκευτικές λύσεις, ειδικές κατασκευές και αξεσουάρ γραφείου.

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ διαθέτει την ευρεία γκάμα των προϊόντων της με κάθετη οργάνωση προσφέροντας μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία. Όλα αυτά σε πλήρως ανταγωνιστικό κόστος και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση που μόνο ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής μπορεί να εγγυηθεί.