Τα 5 καλύτερα γραφεία για το 2017

 

Μπαίνοντας στη νέα χρονιά, η εταιρία Θεοδωρίδης σας παρουσιάζει τα 5 καλύτερα γραφεία της χρονιάς που πέρασε.


1. Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Ακολουθώντας μοντέρνες γραμμές και με σχεδιαστική έμφαση στην εργονομία και την υψηλή αισθητική, το Διευθυντικό γραφείο Ιόλη ξεχώρισε την χρονιά που πέρασε. Η επιφάνεια εργασίας του κατασκευάζεται από ένα πρωτοποριακό υλικό ακρυλικής συμπαγούς επιφάνειας (solid surface) εξαιρετικής αντοχής, το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε την μορφή και το σχήμα που επιθυμούμε. Οι επιλογές χρωμάτων είναι πολλές και μας επιτρέπουν ουσιαστικά την απόλυτη προσαρμογή στις προσωπικές απαιτήσεις του χώρου μας. Στο βοηθητικό έπιπλο του διευθυντικού γραφείου μπορούμε να έχουμε ερμάρια και συρταριέρα από βακελίτη σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Η σειρά Ιόλη περιλαμβάνει και συνθέσεις με ράφια, κατάλληλα για να οργανώνετε και να αποθηκεύετε τα αρχεία σας.

2. Διευθυντικό γραφείο Ρέα

 

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Λειτουργικότητα και design είναι τα δύο χαρακτηριστικά του διευθυντικού γραφείου Ρέα. Η επιφάνεια του γραφείου κατασκευάζεται από laminate πάχους 36 χιλ, σε συνδυασμό με δερματίνη σε χρώμα της επιλογής σας, για ένα απολύτως φινετσάτο αποτέλεσμα. Στο βοηθητικό έπιπλο, που μπορεί να τοποθετηθεί στη δεξιά ή στην αριστερή θέση, υπάρχει ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο για να σας βοηθήσουν στην αρχειοθέτησή σας. Εκφραστείτε ελεύθερα μέσα από τις επιλογές σας και σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας Θεοδωρίδης, δημιουργήστε τη δική σας εκδοχή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα! Επιλέξτε διευθυντικό κάθισμα και αποθηκευτικές λύσεις και συνθέσεις από την μεγάλη γκάμα μας για να ολοκληρώσετε την εικόνα του διευθυντικού σας γραφείου και απλά εντυπωσιάστε.

3. Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Ινώ

Το διευθυντικό γραφείο Ινώ έχει μοναδικό σχεδιασμό χάρη στην πρωτότυπη ασύμμετρη λακαριστή επιφάνεια από MDF πάχους 30χιλ, η οποία διαθέτει μπιζουτάρισμα σε όλες τις ακμές της δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα φινέτσας και αρχοντιάς. Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών . Η επιφάνεια του διευθυντικού γραφείου στηρίζεται σε μεταλλικό πόδι στρογγυλής διατομής χρωμίου Φ120 και βάση στρογγυλή Φ340 inox, ενώ με την προσθήκη βοηθητικού επίπλου καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο. Επωφεληθείτε από την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς από ποια μεριά θέλετε να τοποθετηθεί το βοηθητικό γραφείο και αναδείξτε τον χώρο εργασίας σας. Πολυεστερική γυαλιστερή ή ματ λάκα σε δεκάδες επιλογές χρωμάτων έρχονται να ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, ενώ επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών υλικών διαμορφώνεται το επιθυμητό κόστος για το διευθυντικό γραφείο σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

4. Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Η σειρά γραφείων Νιόβη Ι είναι ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα της σύμπραξης βιομηχανικού σχεδιασμού και κορυφαίας ποιότητας υλικών κατασκευής επίπλων της εταιρείας Θεοδωρίδης. Λόγω της δυνατότητας χρήσης διαφορετικών υλικών όπως laminate, καπλαμάς, βακελίτης σε συνδυασμό με το μέταλλο, το γραφείο Νιόβη μπορεί να διαφοροποιηθεί σχεδιαστικά ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Το διευθυντικό γραφείο Νιόβη Ι παράγεται με επιφάνεια laminate πάχους 25χιλ, μεταλλικό σκελετό διατομής 3Χ7cm ηλεκτροστατικής βαφής, με μπάρα ενίσχυσης 6Χ8εκ κάτω από την επιφάνεια για μεγαλύτερη αντοχή στα φορτία και μεταλλική μετώπη που φέρει διακοσμητική παραλληλόγραμμη διάτρηση. Η μεταλλική μπάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για την διέλευση των καλωδίων των συσκευών σας αφήνοντας καθαρή την επιφάνεια και ελεύθερο τον χώρο κάτω από το γραφείο σας. Με την δημιουργία οπών στο καπάκι του γραφείου και με τη χρήση ειδικής τάπας τα καλώδια διοχετεύονται στη μπάρα. Χρησιμοποιώντας και το βοηθητικό γραφείο από laminate, που περιλαμβάνει ερμάριο και συρταριέρα, θα καλύψετε τις ανάγκες σας για αποθηκευτικό χώρο, διατηρώντας την τάξη και οργάνωση που χρειάζεστε.

5. Επαγγελματικό γραφείο Αναΐς

Τα 5 καλύτερα γραφεία για το 2017

Το γραφείο Αναΐς είναι ένα ιδιαίτερα μοντέρνο γραφείο της εταιρίας Θεοδωρίδης. Παράγεται με μεταλλικό σκελετό κυκλικής διατομής Φ50 με ηλεκτροστατική βαφή σε σχήμα “καβαλέτο” και η επιφάνεια εργασίας του είναι από laminate πάχους 25χιλ. Ο μεταλλικός σκελετός έρχεται σε χρώμα ασημί, λευκό, μαύρο ή ανθρακί αλλά έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε και από δεκάδες άλλα χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Για την επιφάνεια του επαγγελματικού γραφείου μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πάρα πολλές επιλογές υλικών, με δυνατότητα παραγωγής σε βακελίτη, λάκα, κρύσταλλο ή καπλαμά, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, δίνοντας σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε την σύνθεση που σας εκφράζει.