Τα 5 καλύτερα καθίσματα εργασίας για το 2017

Στην εταιρία Θεοδωρίδη εδώ και 40 χρόνια κατασκευάζουμε έπιπλα γραφείου και κουζίνας με ποιότητα, υψηλά στάνταρντ και προσιτές τιμές. Κάθε χρόνο έχουμε και σας προτείνουμε νέες επιλογές με βάση τις διεθνείς τάσεις και την τεχνολογική πρόοδο του χώρου. Το 2017 από τις προτιμήσεις σας ξεχώρισαν 5 αγαπημένα μας καθίσματα.

Κάθισμα εργασίας Nero

Καρέκλα εργασίας Nero

Το τροχήλατο κάθισμα εργασίας Nero προτιμήθηκε για πολύωρη εργασία από επαγγελματίες και ιδιώτες. Με έδρα και πλάτη κατασκευασμένες από πολλαπλές στρώσεις φύλλων οξιάς επενδυμένες με μαλακή πολυουρεθάνη και μαύρο βραδύκαυστο ύφασμα, το Nero αποτελεί ένα από τα πιο αναπαυτικά καθίσματα μας. Με Synchro μηχανισμό κίνησης, η έδρα και η πλάτη του καθίσματος κινούνται συγχρονισμένα, προσφέροντας την επιλογή της ιδανικής θέσης εργασίας ανάλογα με το σώμα του χρήστη και τις διαφορετικές ανάγκες του κατά τις ώρες εργασίας. Η πεντακτινωτή βάση αλουμινίου με δίδυμους τροχούς, επενδυμένους με καουτσούκ προσθέτουν αισθητικά αλλά και λειτουργικά στο κάθισμα, επιτρέποντάς σας την εύκολη μετακίνηση γύρω από το γραφείο σας. Τέλος η ψηλή πλάτη του Nero το καθιστά κατάλληλο κάθισμα για όσους έχουν πόνους στους ώμους και την πλάτη.

Κάθισμα εργασίας Interno

Καρέκλα εργασίας Interno Synchro

Το κάθισμα Interno αποτελεί μια λειτουργική και μοντέρνα επιλογή για εργασιακό κάθισμα και προτιμάται τόσο από μεγάλους οργανισμούς και εταιρίες, όσο και από ιδιώτες ή ανθρώπους που εργάζονται στο σπίτι. Μπορεί να δεχτεί δύο διαφορετικούς μηχανισμούς κίνησης, τον Permanent Contact που μας δίνει τη δυνατότητα κίνησης της πλάτης του καθίσματος και σταθεροποίησης της σε εναλλακτικές θέσεις έτσι ώστε να είναι πάντα σε επαφή με το σώμα μας και να μας ξεκουράζει, αλλά και τον προηγμένο μηχανισμό Synchro, που επιτρέπει τη συγχρονισμένη κίνηση έδρας και πλάτης για ακόμα μεγαλύτερη εργονομία. Το αμορτισέρ της έδρας μας επιτρέπει την εναλλαγή και των θέσεων του ύψους της έδρας ώστε να προσαρμόζεται το κάθισμα αρμονικά στον σωματότυπο κάθε χρήστη.

Κάθισμα εργασίας Asti

Καρέκλα εργασίας Asti A

Το αγαπημένο όλων των εποχών Αsti μας προσφέρει την πιο προσιτή οικονομικά επιλογή σε τροχήλατο κάθισμα εργασίας. Με πολλές δυνατότητες για προσαρμογή των τεχνικών χαρακτηριστικών του στις προσωπικές μας ανάγκες, το Asti μπορεί να δεχτεί διαφορετικούς μηχανισμούς για τη ρύθμιση της θέσης της πλάτης, διαθέτει έδρα που προσαρμόζεται στην επιθυμητή θέση καθ’ ύψος, έχει μηχανισμό για ρύθμιση του βάθους της πλάτης και μπορεί να έρθει με ή χωρίς μπράτσα, με ψηλή ή χαμηλή πλάτη και σε όποιο χρώμα υφάσματος ή δερματίνης επιθυμείτε.

Κάθισμα εργασίας IQ

Καρέκλα εργασίας Iq

Μια αγαπημένη επιλογή σας με μοναδικό design σε προσιτή τιμή αποτελεί το κάθισμα IQ Net. Η πλάτη με δίχτυ του καθίσματος προτιμάται για χώρους όπου τα τετραγωνικά μπορεί να είναι περιορισμένα και δεν προτείνονται πολλά ογκώδη ή «κλειστά» στοιχεία. Το IQ μπορεί να έρθει σε διαφορετικές εκδοχές, με ή χωρίς μπράτσα, με μηχανισμούς που ρυθμίζουν το βάθος, το ύψος και την κλίση της πλάτης, το ύψος της έδρας και τη μορφή της πεντάκτινης βάσης του.

Κάθισμα εργασίας Athene

Καρέκλα εργασίας Athene

Το κάθισμα Athene ήρθε για να μείνει. Αποτελεί ότι πιο σύγχρονο σε επίπεδο μηχανισμών και αισθητικής, διαθέτει πολλές χρωματικές επιλογές σκελετού και τεχνικών χαρακτηριστικών και προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες σας. Ο σκελετός του έρχεται σε λευκό, γκρι ή μαύρο χρώμα, ακλουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου design, με δυνατότητα για πλάτη με δίχτυ ή επενδυμένη έδρα και πλάτη σε ύφασμα ή δερματίνη χρώματος επιλογής σας. Οι μηχανισμοί που μπορεί να δεχτεί το κάθισμα είναι πολλοί, επιτρέποντας την κίνηση της έδρας ή της πλάτης μεμονωμένα ή ταυτόχρονα, τη ρύθμιση τους ύψους της έδρας, της πλάτης αλλά και τον μπράτσων. Το κάλυμμα του κάτω μέρους της έδρας του Athene αλλά και ο αρμονικός σχεδιασμός ολόκληρης της βάσης του το καθιστούν ένα αισθητικά ανώτερο κάθισμα.

Σας περιμένουμε στην έκθεσή μας στα Σπάτα για να τα δείτε από κοντά.