Τα επαγγελματικά γραφεία

Η διαμόρφωση του χώρου εργασίας σας, με τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου, αποτελεί προϋπόθεση για την δημιουργία ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, καλύτερη απόδοση και περισσότερη εξοικείωση με τον χώρο που σας φιλοξενεί ένα σημαντικό κομμάτι του 24ώρου σας.

Είναι σημαντικό να αισθάνεται κανείς άνετα με τον χώρο εργασίας του, ή δυνατόν σαν το σπίτι του. Αυτό όμως για να γίνει, χρειάζεται τον κατάλληλο εξοπλισμό, δηλαδή επαγγελματικά γραφεία και όλο το απαραίτητο συνοδευτικό υλικό (καθίσματα, βιβλιοθήκες, ερμάρια κλπ.).

Ψάχνοντας λοιπόν για την επιλογή επαγγελματικού γραφείου, τι μπορούμε να βρούμε;

Σίγουρα αναζητάτε κάτι σύγχρονο και μοντέρνο, που να διακρίνεται για τον λεπτό και ιδιαίτερο σχεδιασμό του, που να μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμητές διαστάσεις και στις δικές σας χρωματικές επιλογές και πολλαπλές επιλογές στα υλικά κατασκευής.

Μπορεί να αναζητάτε λεπτές και μοντέρνες γραμμές σε διάφορες αποχρώσεις και με πολλαπλές επιλογές σε ερμάρια και επιπλοσυνθέσεις, που συμπληρώνουν δημιουργικά το σύνολο των επίπλων.

Υπάρχουν πάντα και οι πιο κλασικές επιλογές, με λιτές γραμμές, απλό σχεδιασμό και απεριόριστους συνδυασμούς υλικών, χρωμάτων και διαστάσεων, που αναδεικνύουν την λειτουργικότητα τους και τα καθιστούν μοναδικά.

Με τα κατάλληλα καθίσματα και το βοηθητικό αποθηκευτικό υλικό, μπορούν να αποτελέσουν την επιλογή που θα κάνει την μεγάλη ποιοτική και αισθητική διαφορά.

Ίσως η επιλογή σας να αφορά σύνθεση γραφείων, με ή χωρίς διαχωριστικά, που παρέχουν λειτουργικότητα και εργονομία.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής, όπως laminate, βακελίτη, λάκα ή καπλαμά, σε όλα τα χρώματα και σε ειδικές διαστάσεις και συνδυάστε ερμάρια, συρταριέρες αλλά και καθίσματα, εργασιακά και συνεργασίας, για ένα αισθητικά όμορφο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Και που θα τα βρείτε όλα αυτά; Στην ελληνική εταιρεία κατασκευής επίπλων γραφείου Θεοδωρίδης, που εδώ και δεκαετίες κάνει την διαφορά στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία Θεοδωρίδης διαθέτει την ευρεία γκάμα των προϊόντων της με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία. Όλα αυτά σε πλήρως ανταγωνιστικό κόστος και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση που μόνο ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής μπορεί να εγγυηθεί.

Η σχεδιαστική της ομάδα θα ασχοληθεί προσωπικά με εσάς και τον χώρο σας, και θα σας προτείνει λύσεις ποιοτικές, λειτουργικές και εργονομικές.

Επισκεπτόμενοι την υπερσύγχρονη έκθεση της, θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε επαγγελματικά γραφεία για όλα τα γούστα και όλους τους χώρους.

Θα πάρετε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας και θα μπορέσετε να συνδυάσετε τις επιλογές σας με όλα τα απαραίτητα βοηθητικά και συνοδευτικά προϊόντα που θα χρειαστείτε, για να διαμορφώσετε το γραφείο των ονείρων σας.