Χώροι αναμονής γραφείων ιατρείων

Ένας από τους σημαντικότερους χώρους σε ιατρεία, δικηγορικά γραφεία, πολυιατρεία και σε όσους άλλους χώρους χρειάζεται να τηρείται σειρά προτεραιότητας είναι αυτός της αναμονής!

Ο χώρος αναμονής οφείλει να είναι αναπαυτικός και ευχάριστος! Φροντίστε το περιβάλλον να είναι φωτεινό και με ερεθίσματα ώστε να κρατάει το κοινό απασχολημένο χωρίς να νιώθει πως περνάει … έναν αιώνα αναμονής!

Τα καθίσματα του χώρου πρέπει να είναι αναπαυτικά για να μην κουράζουν το χρήστη και η αναμονή να είναι ξεκούραστη και ευχάριστη. Καλό θα είναι τα καθίσματα αυτά να είναι επενδυμένα με δερματίνη και όχι με ύφασμα ώστε να μπορούν να καθαρίζονται εύκολα μιας και θα έχουν ευρεία χρήση! Ένα ακόμα ζητούμενο στα καθίσματα των χώρων αναμονής είναι να μην είναι πολύ χαμηλά ή με αρκετό βάθος μιας και αυτό δυσκολεύει τον κόσμο να σηκωθεί ειδικά αν κάθεται αρκετή ώρα ή αν αντιμετωπίζει ιδιαιτερότητες υγείας ή ηλικίας! Ιδιαίτερα για αυτές τις περιπτώσεις, τόσο τα μπράτσα στις καρέκλες όσο και στους καναπέδες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα μιας και στηρίζουν και βοηθούν το άτομο που σηκωθεί αλλά και ξεκουράζουν τα χέρια ειδικά των μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων!

Σε ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα ή οπουδήποτε αλλού απαιτείται αναμονή του κοινού συνήθως προτείνονται καναπέδες με επένδυση αφρολέξ και ταπετσαρία υφάσματος ή δερματίνης ώστε να είναι αναπαυτικοί και ¨αφράτοι¨ ενώ μια ακόμα λύση για τους χώρος αυτούς είναι οι μεταλλικοί καναπέδες που αποτελούν πάντα μια διαχρονική επιλογή. Οι μεταλλικοί καναπέδες αναμονής μπορούν να δεχτούν επένδυση δερματίνης ή υφάσματος, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αλλά μόνο ανά θέση και όχι στη συνολική τους επιφάνεια! Αυτό, σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε με τα χρώματα και να δημιουργήσετε έναν πολύχρωμο και εντυπωσιακό χώρο κάτι το οποίο προτιμάται σε χώρους που προορίζονται για επισκέψεις παιδιών όπως παιδικούς σταθμούς , παιδιατρικούς χώρους ή συμβουλευτικά κέντρα και φροντιστήρια!

Ελπίζουμε ο χώρος αναμονής σας να είναι πάντα γεμάτος με ευχαριστημένο κοινό..