Αρχειοθήκες

Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει τακτοποίηση και λειτουργικότητα σε έναν χώρο γραφείου.

Ερμάριο Κρεμαστών Φακέλων

Η αρχειοθήκη κρεμαστών φακέλων που έχει την μορφή χαμηλού ερμαρίου με πόρτες, παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε γραφειακό χώρο.

Κατασκευάζεται από laminate 18χιλ και αποτελείται από τους ορθοστάτες τις πόρτες και την πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Εσωτερικά περιλαμβάνει τηλεσκοπικούς οδηγούς βαρέως τύπου κατάλληλους για την αρχειοθέτηση κρεμαστών φακέλων μεγέθους Α3 και Α4, ενώ η κατασκευή φέρει κλειδαριά για την προστασία των εγγράφων σας.

Αρχειοθήκη Κρεμαστών Φακέλων Ψηλή

Επιλέξτε από την τεράστια συλλογή της εταιρείας Θεοδωρίδης ότι χρειάζεστε και οργανώστε το γραφείο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ερμάριο κρεμαστών φακέλων διαστάσεων Υ135*Π51*Β80 από laminate πάχους 18χιλ. με πλάτη πάχους 8χιλ. η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή του επίπλου.

Περιλαμβάνει τέσσερις τηλεσκοπικούς οδηγούς πλήρους εκτάσεως, βαρέως τύπου για κρεμαστούς φακέλους Α4 για να σας προσφέρει την λύση αρχειοθέτησης που χρειάζεστε.

Αρχειοθήκη Κρεμαστών Φακέλων

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε διάσταση Υ93*Π79*Β43 και είναι κατάλληλη για κάθε γραφείο, διευθυντικό ή εργασιακό.

Η πρόσοψη της αρχειοθήκης περιλαμβάνει κούτελα συρταριών από laminate πάχους 18χιλ. και εσωτερικά υπάρχουν τρείς τηλεσκοπικοί οδηγοί πλήρους εκτάσεως, βαρέως τύπου για κρεμαστούς φακέλους Α4.

Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές ως προς τα υλικά κατασκευής όπως καπλαμάς, laminate, βακελίτης κ.α. σε ποικιλία χρωμάτων.

Αρχειοθήκη Τροχήλατη

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και αποτελεί ιδανική λύση σε περίπτωση ανάγκης αποθήκευσης και κρεμαστών φακέλων.

Το υλικό κατασκευής της αρχειοθήκης είναι laminate πάχους 18χιλ. με πλάτη πάχους 8χιλ. η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή του επίπλου.

Περιλαμβάνει συνολικά τρία συρτάρια με τηλεσκοπικούς οδηγούς βαρέως τύπου. Τα δύο συρτάρια είναι από ενισχυμένο καλουπωτό βιομηχανικό πολυπροπυλένιο (ABS) με χείλος ενίσχυσης περιμετρικά της κατόψεως του για ενίσχυση του πλαισίου από θραύση και στρέβλωση και νευρώνες στον πάτο του συρταριού για σωστότερη λειτουργία κατά την φόρτωσή του. Το τελευταίο συρτάρι περιλαμβάνει κατάλληλο μηχανισμό για την αρχειοθέτηση κρεμαστών φακέλων μεγέθους Α4.

Η αρχειοθήκη φέρει τέσσερις δίδυμους τροχούς ασφαλείας καθιστώντας εύκολη την μετακίνησή της και περιλαμβάνει κλειδαριά ασφαλείας.