Επιπλοσύνθεση Αιγέας ​

Πρωτότυπη και επιβλητική η σύνθεση Αιγέας έρχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Αποθηκεύστε στους εσωτερικούς χώρους αντικείμενα και αρχεία που θέλετε να διαφυλάξετε και να μην βρίσκονται σε κοινή θέα και χρησιμοποιείστε την ραφιέρα με πρακτικότητα αλλά και για να αναδείξετε διακοσμητικά αντικείμενα.

Κατασκευάζεται από μοριοσανίδα 25mm και επένδυση laminate και πλάτη πάχους 8mm φορεμένη σε ειδικό οδηγό για μεγαλύτερη αντοχή σε μεγάλα φορτία.

Διαστάσεις

Επιπλοσύνθεση Αιγέας

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Τίποτα δεν μπορεί να σας περιορίσει χρωματολογικά μιας και υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις για να κάνετε τους συνδυασμούς που επιθμείτε.

Παργάγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδη σε διάσταση 180x135x38 αλλά και σε ειδικές διαστάσεις ανάλογα με το χώρο σας.

Αδιαμφισβήτητα η σύνθεση Αιγέας ξεχωρίζει και αναδεινύει κάθε χώρο.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Επιπλοσύνθεση Αιγέας

Αρχειοθήκη Τροχήλατη

Αρχειοθήκη τροχήλατη Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και αποτελεί ιδανική λύση σε περίπτωση ανάγκης αποθήκευσης και κρεμαστών φακέλων. Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

Δείτε το προϊόν »
Επιπλοσύνθεση Αιγέας

Πτυσσόμενο τραπέζι

Πτυσσόμενο τραπέζι Πτυσσόμενο τραπέζι με μεταλλικό αναδιπλούμενο σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής, τετράγωνης διατομής και επιφάνεια laminate σε παραλληλόγραμμο, ροτόντα ή με κούρβες σχήμα, με δυνατότητα παραγωγής σε ποικιλία

Δείτε το προϊόν »