Επιπλοσύνθεση Πολύμνια

Η επιπλοσύνθεση Πολύμνια χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές και μίνιμαλ σχεδιασμό που συνθέτουν μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Αποτελείται από ράφια και αποθηκευτικά κουτιά με πόρτες και παράγεται από MDF πάχους 25χιλ. με επένδυση λουστραρισμένου καπλαμά και MDF με πολυεστερική λάκα.

Επιλέξτε τις αποχρώσεις που καθρεφτίζουν την προσωπικότητα σας και διαφορετκά υλικά όπως laminate ή βακελίτη για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Επιπλοσύνθεση Πολύμνια

Πρόσοψη Επιπλοσύνθεσης

Πάχος  25 χιλ. 

Ερμάρια μονόφυλλα ή δίφυλλα με 

δυνατότητα μετακίνησης σε όλο το μήκος

Επιπλοσύνθεση Πολύμνια

Κάτοψη Επιπλοσύνθεσης

Πάχος  25 χιλ. 

Ερμάρια μονόφυλλα ή δίφυλλα με 

δυνατότητα μετακίνησης σε όλο το μήκος

Επιπλοσύνθεση Πολύμνια

Πλάγια Όψη Επιπλοσύνθεσης

Πάχος  25 χιλ. 

Ερμάρια μονόφυλλα ή δίφυλλα με 

δυνατότητα μετακίνησης σε όλο το μήκος

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδη σε τυποποιημένη διάσταση 210x157x38 αλλά και σε ειδικές διαστάσεις ανάλογα με τον χώρο που θα τοποθετηθεί.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα