Επιπλοσύνθεση ροδόπη

Η σύνθεση Ροδόπη αποτελείται τόσο από εμφανή ράφια όσο και από αποθηκευτικούς χώρους με ανοιγόμενες πόρτες και εσωτερικά ράφια.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Κατασκευάζεται μοριοσανίδα πάχους 25mm με επένδυση laminate με συνολική τυποποιημένη διάσταση 205x200x38 μελετημένη να κλύψει κάθε σας ανάγκη.

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Αριάδνη παράγονται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και κατασκευάζονται από καπάκι Laminate 36χιλ. Η επιφάνεια εργασίας  εδράζεται σε πόδια σχήματος Γ πάχους 36χιλ. laminate με αποστάτες αλουμινίου, ενώ η μετώπη του γραφείου κατασκευάζεται από laminate με σκοτίες αναδεικνύοντας την ελευθερία και καλαισθησία του γραφείου.

Επιπλοσύνθεση Ροδόπη

Πρόσοψη Επιπλοσύνθεσης

Πάχος 25 χιλ. σε όλες τις ραφιέρες

Πόρτες περιμετρικά 18 χιλ.

Επιπλοσύνθεση Ροδόπη

Κάτοψη Επιπλοσύνθεσης

Πάχος 25 χιλ. σε όλες τις ραφιέρες

Πόρτες περιμετρικά 18 χιλ.

Επιπλοσύνθεση Ροδόπη

Πλάγια Όψη Επιπλοσύνθεσης

Πάχος 25 χιλ. σε όλες τις ραφιέρες

Πόρτες περιμετρικά 18 χιλ.

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Σε συνεργασία με την σχεδιαστική μας ομάδα δημιουργήστε την σύνθεση που αρμόζει στο γραφείο σας, τόσο ως προς τις διαστάσεις όσο και χρωματικά, μέσα από την μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων που διαθέτουμε.

Προσαρμόστε το σχέδιο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Επιπλοσύνθεση Ροδόπη

Επιπλοσύνθεση Νιόβη

Επιπλοσύνθεση Νιόβη Μοντέρνα και ευέλικτη η επιπλοσύνθεση Νιόβη παραγωγής μας, συνδυάζει την απλότητα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό με έναν ιδιαίτερο τρόπο. THEODORiDiS Κάντε το δικό

Δείτε το προϊόν »
Επιπλοσύνθεση Ροδόπη

Διευθυντική καρέκλα President

Διευθυντική καρέκλα President Ανακαλύψτε την διευθυντική καρέκλα President Wood της εταιρείας Θεοδωρίδης που θα σας εντυπωσιάσει με τον ιδιαίτερου κύρους σχεδιασμό της. Με υλικά κατασκευής

Δείτε το προϊόν »