Συρταριέρες

Μικρές αλλά πολύ χρήσιμες συρταριέρες για όλους τους επαγγελματικούς και εργασιακούς χώρους.

Συρταριέρα 3 + 1 Συρταριών

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε διάσταση Y57 X Π43 Χ Β56εκ κατάλληλη για κάθε γραφείο, διευθυντικό ή εργασιακό.

Το υλικό κατασκευής της συρταριέρας είναι Laminate ιαδανικό για έπιπλα γραφείου, πάχους 18χιλ με πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Περιλαμβάνει 3 συρτάρια και 1 συρτάρι μολυβοθήκης, σύνολο 4 συρτάρια, με ιταλικούς μεταλλικούς οδηγούς κύλισης, αντοχής 30 κιλών ανά ζεύγος. Τα συρτάρια εσωτερικά κατασκευάζονται από ενισχυμένο καλουπωτό βιομηχανικό πολυπροπυλένιο (ABS), με χείλος ενίσχυσης περιμετρικά της κατόψεως του για ενίσχυση του πλαισίου από θραύση και στρέβλωση και νευρώσεις στον πάτο του συρταριού για σωστότερη λειτουργία κατά τη φόρτωση του.

Η συρταριέρα φέρει 4 δίδυμους τροχούς ασφαλείας καθιστώντας εύκολη την μετακίνηση της στο γραφείο και περιλαμβάνει κλειδαριά ασφαλείας που επιτρέπει το κλείδωμα όλων των συρταριών ταυτόχρονα.

Συρταριέρα Τεσσάρων Συρταριών

Παράγεται από την εταιρεία επίπλων Θεοδωρίδης σε διάσταση Y63 X Π43 Χ Β56εκ κατάλληλη για κάθε γραφείο, διευθυντικό ή εργασιακό.

Το υλικό κατασκευής της συρταριέρας είναι Laminate πάχους 18χιλ με πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Περιλαμβάνει 4 συρτάρια με ιταλικούς μεταλλικούς οδηγούς κύλισης, αντοχής 30 κιλών ανά ζεύγος. Τα συρτάρια εσωτερικά κατασκευάζονται από τα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης από ενισχυμένο καλουπωτό βιομηχανικό πολυπροπυλένιο (ABS), με χείλος ενίσχυσης περιμετρικά της κατόψεως του για ενίσχυση του πλαισίου από θραύση και στρέβλωση και νευρώσεις στον πάτο του συρταριού για σωστότερη λειτουργία κατά τη φόρτωση του.

Το έπιπλο φέρει 4 δίδυμους τροχούς ασφαλείας καθιστώντας εύκολη την μετακίνηση στο γραφείο και περιλαμβάνει κλειδαριά ασφαλείας που επιτρέπει το κλείδωμα όλων των συρταριών ταυτόχρονα.

Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές ως προς τα υλικά κατασκευής όπως καπλαμάς, laminate, βακελίτης, σε ποικιλία αποχρώσεων.

Ζητήστε την συμβουλή της σχεδιαστικής μας ομάδας, η οποία θα σας δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις και συμβουλές για μία ολοκληρωμένη πρόταση με γραφεία, καθίσματα, συρταριέρες, βιβλιοθήκες και ερμάρια από την ευρεία γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης.

Συρταριέρα Τριών Συρταριών

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε διάσταση Y50 X Π43 Χ Β56εκ κατάλληλη για κάθε γραφείο, διευθυντικό ή εργασιακό, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο.

Το υλικό κατασκευής της συρταριέρας στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης είναι Laminate πάχους 18χιλ με πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Περιλαμβάνει 3 συρτάρια με ιταλικούς μεταλλικούς οδηγούς κύλισης, αντοχής 30 κιλών ανά ζεύγος. Τα συρτάρια εσωτερικά κατασκευάζονται από ενισχυμένο καλουπωτό βιομηχανικό πολυπροπυλένιο (ABS), με χείλος ενίσχυσης περιμετρικά της κατόψεως του για ενίσχυση του πλαισίου από θραύση και στρέβλωση και νευρώσεις στον πάτο του συρταριού για σωστότερη λειτουργία κατά τη φόρτωση του.

Η συρταριέρα του γραφείου φέρει 4 δίδυμους τροχούς ασφαλείας καθιστώντας εύκολη την μετακίνηση της και περιλαμβάνει κλειδαριά ασφαλείας που επιτρέπει το κλείδωμα όλων των συρταριών ταυτόχρονα.

Επιλέξτε την κατάλληλη λύση που θα σας βοηθήσει να οργανώστε τον επαγγελματικό σας χώρο, διαμορφώνοντας τον όπως πραγματικά επιθυμείτε.

Συνδυάστε ερμάρια, συρταριέρες, γραφεία και καθίσματα από την μεγάλη γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης και αποκτήστε την εργονομία που χρειάζεται ένα γραφείο.

Συρταριέρα Τροχήλατη Μεταλλική

Μία ακόμη εκδοχή συρταριέρας, εξολοκλήρου μεταλλική, που έρχεται να δώσει ένα διαφορετικό ύφος στο χώρο του γραφείου.

Αποτελείται από μεταλλικές επιφάνειες ηλεκτροστατικής βαφής και διατίθεται σε λευκό, μαύρο, ασημί και ανθρακί, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από δεκάδες άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.

Η συρταριέρα διαθέτει 3 συρτάρια και 1 συρτάρι μολυβοθήκης, συνολικά 4 μεταλλικά συρτάρια, με ιταλικούς μεταλλικούς οδηγούς κύλισης, αντοχής 30 κιλών ανά ζεύγος.

Η συρταριέρα φέρει 4 δίδυμους τροχούς ασφαλείας καθιστώντας εύκολη την μετακίνηση του επίπλου και περιλαμβάνει κλειδαριά ασφαλείας που επιτρέπει το κλείδωμα όλων των συρταριών ταυτόχρονα.

Στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, συνδυάστε εύκολα τα μεταλλικά στοιχεία της συρταριέρας με γραφεία και ερμάρια από laminate, καπλαμά, βακελίτη ή κρύσταλλο, καθώς και με καθίσματα στα οποία υπερισχύουν οι μεταλλικές λεπτομέρειες και δημιουργήστε ένα αισθητικά αρμονικό και καλαίσθητο εργασιακό χώρο – γραφείο, που χωρίς αμφιβολία θα κερδίσει τον θαυμασμό.

Συρταριέρα Τροχήλατη

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε διάσταση Y63 X Π44 Χ Β56εκ και αποτελεί ιδανική επιλογή σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη αποθήκευσης κρεμαστών φακέλων στο γραφείο σας.

Το υλικό κατασκευής της συρταριέρας είναι Laminate πάχους 18χιλ με πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή του επίπλου.

Περιλαμβάνει συνολικά 3 συρτάρια με τηλεσκοπικούς οδηγούς βαρέως τύπου. Τα 2 συρτάρια είναι από ενισχυμένο καλουπωτό βιομηχανικό πολυπροπυλένιο (ABS), με χείλος ενίσχυσης περιμετρικά της κατόψεως του για ενίσχυση του πλαισίου από θραύση και στρέβλωση και νευρώσεις στον πάτο του συρταριού για σωστότερη λειτουργία κατά τη φόρτωση του. Το τελευταίο συρτάρι περιλαμβάνει κατάλληλο μηχανισμό για τη αρχειοθέτηση κρεμαστών φακέλων μεγέθους Α4.

Η συρταριέρα φέρει 4 δίδυμους τροχούς ασφαλείας καθιστώντας εύκολη την μετακίνηση της και περιλαμβάνει κλειδαριά ασφαλείας.

Στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, κάθε σας απαίτηση σχετικά με τον γραφειακό σας χώρο μπορεί να ικανοποιηθεί, επιλέγοντας από την ευρεία γκάμα επίπλων της εταιρείας, τα οποία μπορείτε να τροποποιήσετε ως προς τα υλικά, τις διαστάσεις και τις αποχρώσεις. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και εμείς θα σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.