Ερμάριο Χαμηλό Μονόφυλλο / Δίφυλλο

Η πιο εύκολη και ασφαλής επιλογή οργάνωσης του χώρου σας

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το χαμηλό ερμάριο είναι η πιο εύκολη λύση αποθήκευσης ακόμα και για μικρούς χώρους.

Κατασκευάζεται από τους ορθοστάτες πάχος 18χιλ., 1 ράφι laminate πάχους 18χιλ. ή 25 χιλ. ανάλογα το μήκος που θα επιλέξετε και πλάτη πάχους 8χιλ. η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Τα ράφι είναι ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, διαμορφώνοντας 2 κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους.

Οι ανοιγόμενες πόρτες – δύο ή μια ανάλογα τη διάσταση που έχει ανάγκη ο χώρος σας-  είναι από laminate και φέρουν πόμολα και κλειδαριά.

Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, υλικών όπως laminate, καπλαμάς ή βακελίτης καθώς και η ευελιξία ως προς την τροποποίηση των τυποποιημένων διαστάσεων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την σύνθεση που χρειάζεστε σε συνδυασμό με ποικιλία ερμαρίων και συρταριέρων της εταιρείας Θεοδωρίδη.

Ερμάριο Χαμηλό Μονόφυλλο / Δίφυλλο

Πρόσοψη Ερμαρίου

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Ερμάριο Χαμηλό Μονόφυλλο / Δίφυλλο

Κάτοψη Ερμαρίου

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Ερμάριο Χαμηλό Μονόφυλλο / Δίφυλλο

Πλάγια Όψη Ερμαρίου

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε προτάσεις και λύσεις για κάθε ανάγκη, όπως γραφεία, καθίσματα, συρταριέρες, ερμάρια και βιβλιοθήκες, τα οποία με την βοήθεια της σχεδιαστικής μας ομάδας μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Ερμάριο Χαμηλό Μονόφυλλο / Δίφυλλο

Καναπές Domino

Καναπές domino Χαρακτηριστικό του καναπέ Domino είναι ο διαχρονικός σχεδιασμός του και η λιτή αισθητική του, που τον καθιστά ιδανικό για μοντέρνους και κλασικούς χώρους.

Δείτε το προϊόν »