Ερμάριο Κρεμαστών φακέλων

Η αρχειοθήκη κρεμαστών φακέλων που έχει την μορφή χαμηλού ερμαρίου με πόρτες, παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε γραφειακό χώρο.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Κατασκευάζεται από laminate 18χιλ και αποτελείται από τους ορθοστάτες τις πόρτες και την πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Εσωτερικά περιλαμβάνει τηλεσκοπικούς οδηγούς βαρέως τύπου κατάλληλους για την αρχειοθέτηση κρεμαστών φακέλων μεγέθους Α3 και Α4, ενώ η κατασκευή φέρει κλειδαριά για την προστασία των εγγράφων σας.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Η στήριξη του ερμαρίου γίνεται με ρεγουλατόρους που ρυθμίζουν την σωστή οριζοντίωση του επίπλου στο δάπεδο και εξασφαλίζουν την σταθερότητα του επίπλου.

Τα διαφορετικά υλικά όπως laminate, βακελίτης, καπλαμάς κ.α. και η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε αρμονικά την αρχειοθήκη σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Ερμάριο Κρεμαστών φακέλων

Ειδική κατασκευή Αναλόγιο

Ειδική κατασκευή Αναλόγιο Ειδική κατασκευή αναλογίου για ομιλητή πανεπιστημίου, προσαρμοσμένη απόλυτα στις σχεδιαστικές ανάγκες του πελάτη. Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία

Δείτε το προϊόν »