Ραφίερα Μεταλλική

Μεταλλικοί κύβοι για δεκάδες επιλογές συνθέσεων

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η προβαλλόμενη  αυτή ραφιέρα είναι ένα μεταλλικό σύστημα ραφιών ανοιχτού τύπου που ξεχωρίζει για την ευελιξία και το πλήθος συνδυασμών που προσφέρει. 

Δημιουργεί μεγάλη ποικιλία συνθέσεων σε διάφορα μεγέθη και μπορεί να λειτουργήσει ως βιβλιοθήκη, σταντ προβολής προϊόντων ή και χαμηλή ανοικτή επιπλοσύνθεση.

Το μαύρο μεταλλικό χρώμα των cubes σε συνδυασμό με την πληθώρα υλικών και χρωμάτων σε ράφια που προσφέρει η εταιρεία Θεοδωρίδης καθιστούν αυτή την ραφιέρα εύκολη στην προσαρμογή της σε πλήθος χώρων και αναγκών.

Ραφίερα Μεταλλική

Κατασκευή θέσης

Μονοθέσια, Διθέσια ή και Τριθέσια παγκάκια με επένδυση και αφρολέξ σε χρώμα της επιλογής σας

Ραφίερα Μεταλλική

Σύνθεση Βιβλιοθήκης

Πάχος 18 χιλ.  25 χιλ. & 36 χιλ. ανάλογα των διαστάσεων

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Οργανώστε τον χώρο σας με βιβλιοθήκες, ντουλάπες, ερμάρια, συρταριέρες και επιπλοσυνθέσεις παραγωγής μας, και δημιουργήστε ένα ιδανικό και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα