Βιβλιοθήκη Με Κάτω Πόρτες 25mm

Βιβλιοθήκη με λιτές και απλές γραμμές που μπορεί να αφομοιωθεί αρμονικά σε κάθε γραφείο, εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεται ένα περιβάλλον εργασίας ή ακόμη και ένας οικιακός χώρος.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η ραφιέρα με κάτω πόρτες συνδυάζει την άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας αλλά και την προστασία όσων εσείς επιθυμείτε. 

Κατασκευάζεται από τους ορθοστάτες πάχος 18χιλ., 4 ράφια laminate πάχους 18χιλ. ή 25 χιλ. ανάλογα το μήκος που θα επιλέξετε και πλάτη πάχους 8χιλ. η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή. 

Περιλαμβάνει 1 εσωτερικό ράφι στο κλειστό τμήμα της βιβλιοθήκης και 3 ράφια στο άνω τμήμα, που δημιουργούν συνολικά 5 αποθηκευτικές ενότητες κατάλληλες για αποθήκευση κλασέρ , φακέλων κλπ.

Τα ράφια είναι ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος.

Βιβλιοθήκη Με Κάτω Πόρτες 25 χιλ

Πρόσοψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Βιβλιοθήκη Με Κάτω Πόρτες 25 χιλ

Κάτοψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Βιβλιοθήκη Με Κάτω Πόρτες 25 χιλ

Πλάγια Όψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Οργανώστε τον χώρο σας με βιβλιοθήκες, ντουλάπες, ερμάρια, συρταριέρες και επιπλοσυνθέσεις παραγωγής μας και δημιουργήστε ένα ιδανικό και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας.

Εκτός από τις τυποποιημένες, η βιβλιοθήκη μπορεί να παραχθεί σε ειδικές διαστάσεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα από υλικά όπως laminate, βακελίτη ή καπλαμά σε ποικιλία αποχρώσεων, για να επιλέξετε σύμφωνα με το δικό σας προσωπικό γούστο διαμορφώνοντας έναν καλαίσθητο και οργανωμένο εργασιακό χώρο.

Βιβλιοθήκες, ντουλάπες, ερμάρια, συρταριέρες και επιπλοσυνθέσεις μπορούν να παραχθούν από την εταιρεία Θεοδωρίδης και να πλαισιώσουν κάθε έπιπλο

 

 

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα