Βιβλιοθήκη Πάνω κρύσταλλο Κάτω Laminate

Η βιβλιοθήκη με laminate και κρύσταλλο αποτελεί μία ακόμη εναλλακτική πρόταση, στην οποία ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν οι κρυστάλλινες πόρτες.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Βιβλιοθήκη Πάνω κρύσταλλο Κάτω Laminate

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και περιλαμβάνει χαμηλές ανοιγόμενες πόρτες από laminate με κλειδαριά στο κάτω μέρος με 1 εσωτερικό ράφι και ανοιγόμενες κρυστάλλινες πόρτες επίσης με κλειδαριά και 3 εσωτερικά ράφια στο άνω τμήμα, που δημιουργούν συνολικά 5 αποθηκευτικές ενότητες.

Οι κρυστάλλινες πόρτες της βιβλιοθήκης μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες αποχρώσεις όπως φιμέ, αμμοβολή, διάφανο ή ακόμη και σε δεκάδες άλλες αποχρώσεις σε λάκα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βιβλιοθήκη Πάνω κρύσταλλο Κάτω Laminate

Πρόσοψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Βιβλιοθήκη Πάνω κρύσταλλο Κάτω Laminate

Κάτοψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Βιβλιοθήκη Πάνω κρύσταλλο Κάτω Laminate

Πλάγια Όψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Τα ράφια της βιβλιοθήκης πάχους 18χιλ. ή 25 χιλ. ανάλογα το μήκος που θα επιλέξετε και είναι ρυθμιζόμενα καθ’υψος. Μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν προσαρμόζοντας την θέση των μεταλλικών στηριγμάτων στο επιθυμητό ύψος.

Η πλάτη πάχους 8χιλ τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή, ενώ ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα διασφαλίζουν οι ρεγουλατόροι που ρυθμίζουν την σωστή οριζοντίωση του επίπλου στο δάπεδο.

Οι τυποποιημένες διαστάσεις του επίπλου μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ειδικές διαστάσεις που μπορεί να απαιτεί ο χώρος σας, ενώ ποικιλία υλικών όπως laminate, βακελίτης ή καπλαμάς σε ποικιλία αποχρώσεων, θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε την σύνθεση που πραγματικά ονειρεύεστε.

Επιλέξτε γραφεία, καθίσματα, ντουλάπες και ερμάρια από την μεγάλη γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης, συνεργαστείτε με την σχεδιαστική μας ομάδα και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Βιβλιοθήκη Πάνω κρύσταλλο Κάτω Laminate

Καναπές Cozy

Καναπές Cozy Ο καναπές Cozy της εταιρείας Θεοδωρίδης θα προσφέρει άνεση στους επισκέπτες δίνοντας παράλληλα χαρακτήρα στον χώρο υποδοχής στον οποίο βρίσκονται. Κάντε το δικό

Δείτε το προϊόν »