Βιβλιοθήκη Πόρτες Όλο Κρύσταλλο

Δώστε την αίσθηση της ελευθερίας στον χώρο σας αλλά ταυτόχρονα οργανώστε τον στο ακέραιο!

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η βιβλιοθήκη με τζάμι αποτελεί ιδανική λύση για τους λάτρεις των κρυστάλλινων επιφανειών και όχι μόνο, αφού μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χώρο, γραφειακό ή οικιακό, προσφέροντας κατάλληλους αποθηκευτικές ενότητες που θα σας διευκολύνουν να οργανώσετε το χώρο σας.

Κατασκευάζεται από τους ορθοστάτες πάχος 18χιλ., 4 ράφια laminate πάχους 18χιλ. ή 25 χιλ. ανάλογα το μήκος που θα επιλέξετε και πλάτη πάχους 8χιλ. η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Περιλαμβάνει 3 ρυθμιζόμενα καθ’ύψος ράφια και 1 σταθερό σε μεταλλικά στηρίγματα.

Οι ανοιγόμενες πόρτες είναι από κρύσταλλο αμμοβολής, διάφανο ή ακόμα και λακαριστό σε χρώμα της επιλογής σας τοποθετημένο σε πλαίσιο αλουμινίου ή ακόμα και χωρίς πλαίσιο, σε όλο το ύψος της βιβλιοθήκης. Το έπιπλο στηρίζεται σε ρεγουλατόρους για την σωστή οριζοντίωση στο δάπεδο, είτε εναλλακτικά σε μεταλλικά ποδαράκια νίκελ.

Βιβλιοθήκη Πόρτες Όλο Κρύσταλλο

Πρόσοψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Βιβλιοθήκη Πόρτες Όλο Κρύσταλλο

Κάτοψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Βιβλιοθήκη Πόρτες Όλο Κρύσταλλο

Πλάγια Όψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Όπως σε όλες τις βιβλιοθήκες και τα έπιπλα της εταιρείας Θεοδωρίδης, υπάρχουν διαφορετικές επιλογές υλικών και ποικιλία χρωμάτων, έτσι ώστε με την βοήθεια της σχεδιαστικής μας ομάδας να δημιουργήσετε τους ιδανικούς συνδυασμούς για ένα ιδιαίτερο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Οι τυποποιημένες διαστάσεις της βιβλιοθήκης αλλά και η δυνατότητα τροποποίησης τους σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, θα εξαλείψουν κάθε ενδοιασμό για την επιλογή σας. 

Η βιβλιοθήκη με κρύσταλλο μπορεί να εναρμονιστεί με πληθώρα γραφείων που θα βρείτε στον εκθεσιακό μας χώρο, όπως επίσης καθισμάτων και επιπλοσυνθέσεων που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Βιβλιοθήκη Πόρτες Όλο Κρύσταλλο

Ραφιέρα

THEODORiDiS Η ανοιχτή ραφιέρα παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδης, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε κάθε χώρο, επαγγελματικό ή μη, προσαρμόζοντας τις διαστάσεις σύμφωνα με τις δικές

Δείτε το προϊόν »