Διευθυντικό γραφείο Αριάδνη Δέρμα

Μοντέρνος σχεδιασμός και συνδυασμός υλικών συναντιούνται στην σειρά διευθυντικών γραφείων Αριάδνη δέρμα για να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Καθαρές και προσεγμένες γραμμές προσδίδουν κύρος και συνάμα αρχοντιά στο έπιπλο που παράγεται από laminate πάχους 36χιλ. Το καπάκι εδράζεται με μεταλλικούς αποστάτες σε πόδια σχήματος Γ, ενώ η μετώπη επίσης από laminate φέρει διακοσμητική επένδυση από δερματίνη, που απογειώνει την αισθητική του γραφείου, αποκαλύπτοντας το κύρος μίας στοιβαρής κατασκευής.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Όπως σε όλα τα διευθυντικά γραφεία έτσι και στην σειρά γραφείων Αριάδνη από τα έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης, υπάρχουν απεριόριστες επιλογές χρωμάτων και υλικών όπως καπλαμάς, laminate και λάκα, τα οποία σε συνδυασμό με διευθυντικά καθίσματα υψηλών προδιαγραφών και κατάλληλες επιπλοσυνθέσεις, δεν θα αφήσουν καμία σας απαίτηση ανεκπλήρωτη. Μπορείτε να επιλέξετε βοηθητικό γραφείο με μεταλλικό πόδι ή με πόδι laminate ως συνέχεια του ποδιού του κυρίως γραφείου, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας αλλά και τις ανάγκες του χώρου σας.

Αφεθείτε στα έμπιστα χέρια των σχεδιαστών μας και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό αποτέλεσμα, στις διαστάσεις και στο ύφος που επιθυμείτε.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα