Διευθυντικό γραφείο Αριάδνη

Τετράγωνες φόρμες και μοντέρνος σχεδιασμός συναντιούνται στη σειρά Διευθυντικών γραφείων Αριάδνη, σε συνδυασμό με μία αίσθηση ελευθερίας που αποπνέει ο σχεδιασμός της επιφάνειας εργασίας, που απογειώνουν την αισθητική του γραφείου.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
2201 - Ariadni Ilenia 5
2201 - Ariadni Ilenia Detail 1
2201 - Ariadni Ilenia Detail 2
2201 - Ariadni Ilenia Detail 3

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Αριάδνη παράγονται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και κατασκευάζονται από καπάκι Laminate 36χιλ. Η επιφάνεια εργασίας  εδράζεται σε πόδια σχήματος Γ πάχους 36χιλ. laminate με αποστάτες αλουμινίου, ενώ η μετώπη του γραφείου κατασκευάζεται από laminate με σκοτίες αναδεικνύοντας την ελευθερία και καλαισθησία του γραφείου.

Επιπλέον χώρο εργασίας θα σας εξασφαλίσει το βοηθητικό γραφείο, το οποίο μπορεί να στηρίζεται είτε σε μεταλλικό πόδι είτε σε πόδι laminate όπως το κυρίως γραφείο, ενώ ο συνδυασμός ερμαρίων, ντουλαπών και άλλων αποθηκευτικών λύσεων από την μεγάλη γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης, θα διασφαλίσουν λειτουργικότητα και εργονομία στον χώρο σας.

Διευθυντικό γραφείο Αριάδνη

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Αριάδνη

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Αριάδνη

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Πολλαπλές επιλογές στα υλικά κατασκευής, με δυνατότητα παραγωγής σε βακελίτη, λάκα, καπλαμά ή κρύσταλλο, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε ειδικές διαστάσεις, θα σας κάνουν να το αγαπήσετε. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, συνδυάστε το κατάλληλο διευθυντικό κάθισμα και δώστε στο περιβάλλον εργασίας σας ένα διαφορετικό αέρα δυναμισμού και φινέτσας.

Previous slide
Next slide

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Αριάδνη

Ραφιέρα τσιγάρων

Ραφιέρα Τσιγάρων Η κατάλληλη λύση για καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους που θέλουν να προβάλουν και τακτοποιήσουν κατάλληλα τα προϊόντα τους, Κάντε το δικό σας σε

Δείτε το προϊόν »
Διευθυντικό γραφείο Αριάδνη

Καναπές Life

Καναπές Life Το πολυκάθισμα – πολυθρόνα Life της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι μια πρακτική και εύχρηστη λύση που ξεχωρίζει σχεδιαστικά για την κομψότητα του. Κάντε το

Δείτε το προϊόν »