Διευθυντικό γραφείο Αίολος Κρύσταλλο

Άνεση και λογική.. τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Στη σειρά επίπλων γραφείου Αίολος θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Πολυτελή γραφεία που πλαισιώνονται από βιβλιοθήκες και ερμάρια υψηλών προδιαγραφών, εμπλουτισμένα με τα καλύτερα υλικά ποιότητας. Γεωμετρικές μορφές, βασικές εκφράσεις και μια μινιμαλιστική αλλά κομψή σχεδίαση, δίνουν αξία στην έννοια του χώρου με κάθε στοιχείο σε τέλεια αρμονία.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Αίολος παράγονται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με επιφάνεια από κρύσταλλο λακαριστό πάχους 10χιλ και μεταλλικά πόδια ηλεκτροστατικής βαφής σχήματος Π πάχους 50Χ50χιλ. Τα πόδια συνδέονται μεταξύ τους με μεταλλική μπάρα σύνδεσης πάχους 65X85χιλ για μεγαλύτερη αντοχή, με δυνατότητα διέλευσης καλωδίων εσωτερικά της μπάρας.

Το διευθυντικό γραφείο περιλαμβάνει μετώπη από λακαριστό κρύσταλλο πάχους 8χιλ, ενώ προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης βοηθητικού γραφείου ομοίως κατασκευασμένο με το κυρίως γραφείο.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί ;

Ονειρευτείτε όπως θα θέλατε τον εργασιακό σας περιβάλλον και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα, επιλέγοντας ανάμεσα από δεκάδες αποχρώσεις για τις κρυστάλλινες επιφάνειες που θα αναδείξουν τον χώρο σας.

Για αυτούς που δεν επιθυμούν κρυστάλλινη επιφάνεια στο γραφείο τους, το διευθυντικό γραφείο Αίολος μπορεί να διαφοροποιηθεί επιλέγοντας υλικά όπως λάκα, laminate, βακελίτη ή καπλαμά, προσδίδοντας στο γραφείο τον χαρακτήρα που θα θέλατε.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

Διευθυντικό γραφείο Αίολος Κρύσταλλο

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα