Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Το διευθυντικό γραφείο Ινώ παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών για να δημιουργήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
1408 - Ino Crystal 6
1408 - Ino Crystal 7

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η μοναδικότητα του γραφείου Ινώ από τα  έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδη οφείλεται στην πρωτότυπα ασύμμετρη λακαριστή επιφάνεια από MDF πάχους 30χιλ, ενώ το μπιζουτάρισμα σε όλες τις ακμές του γραφείου κλιμακώνει την αισθητική δημιουργώντας ένα συναίσθημα φινέτσας και αρχοντιάς. Η επιφάνεια του διευθυντικού γραφείου στηρίζεται σε μεταλλικό πόδι στρογγυλής διατομής χρωμίου Φ120 και βάση στρογγυλή Φ340 inox, ενώ η προσθήκη του βοηθητικού έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο, μιας και διαθέτει τόσο επιφάνεια εργασίας όσο και ερμάριο με συρταριέρα, αποπνέοντας έναν αέρα λειτουργικότητας και καλαισθησίας ταυτόχρονα.

Επωφεληθείτε από την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς από ποια μεριά θέλετε να τοποθετηθεί το βοηθητικό γραφείο και αναδείξτε το χώρο εργασίας σας. Πολυεστερική γυαλιστερή ή ματ λάκα σε δεκάδες επιλογές χρωμάτων έρχονται να ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, ενώ επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών υλικών θα διαμορφώσετε στο κόστος που επιθυμείτε το διευθυντικό γραφείο, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα μας, δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

Previous slide
Next slide
Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα