Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Μοντέρνος σχεδιασμός, λειτουργικότητα, εργονομία και υψηλή αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο διευθυντικό γραφείο ΙΟΛΗ, το οποίο δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει τόσο για το design του, όσο και για την ποιότητα και ιδιαιτερότητα των υλικών από τα οποία αποτελείται.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

Previous slide
Next slide
2617 - Ioli Crystal Detail 1
2617 - Ioli Crystal Detail 2
2617 - Ioli Crystal Detail 3

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Στο Διευθυντικό γραφείο Ιόλη, από τα έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης,  η επιφάνεια εργασίας κατασκευάζεται από ένα πρωτοποριακό υλικό ακρυλικής συμπαγούς επιφάνειας (solid surface) εξαιρετικής αντοχής, το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε την μορφή και το σχήμα που επιθυμούμε. Το υλικό αυτό διατίθεται σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που πραγματικά θα απογειώσει την μοναδικότητα του γραφείου.

Η σύσταση του solid που αποτελείται από υλικά ανόργανης και βαφικής ύλης, αναμειγμένα με ακρυλικά πολυμερή το καθιστά απόλυτα ασφαλές αφού είναι μη τοξικό, χημικά αδρανές, υποαλλεργικό, αντιμυκητιακό και αντιμικροβιακό.

Το βοηθητικό έπιπλο του διευθυντικού γραφείου ΙΟΛΗ αποτελείται από ερμάρια και συρταριέρα από βακελίτη σε απίστευτα πολλές και μοντέρνες αποχρώσεις.

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Η σύνθεση του γραφείου ΙΟΛΗ περιλαμβάνει και αποθηκευτικές λύσεις όπως η επιπλοσύνθεση με ράφια, κατάλληλα για την οργάνωση και αποθήκευση των φακέλων σας.

Μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα με τις επιλογές για τις αποθηκευτικές λύσεις ή επιπλοσυνθέσεις και να το ταιριάξουμε με το γραφείο που θα δημιουργήσετε!

Previous slide
Next slide
Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα