Διευθυντικό γραφείο ήρα

Η σειρά Ήρα είναι ένα διευθυντικό έπιπλο γραφείου της εταιρείας Θεοδωρίδης, που συνδυάζει απόλυτα την ποιότητα κατασκευής με την υψηλή αισθητική. Είναι μία ολοκληρωμένη λύση διευθυντικής θέσης με λιτό και μοντέρνο σχεδιασμό.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
hra bak lep 1
2902 - Ira Lost 7
hra bak lep

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Ήρα διαθέτουν ενσωματωμένο βοηθητικό γραφείο με συρταροθήκη και ραφιέρα, . Η επιφάνεια εργασίας κατασκευάζεται από Laminate 36χιλ.που εδράζεται αφενός σε πόδι laminate 36χιλ και αφετέρου στο βοηθητικό γραφείο με μεταλλικούς αποστάτες αλουμινίου, ενώ στην μετώπη από laminate, οι μασίφ βέργες αλουμινίου έρχονται να αναδείξουν την κομψότητα του διευθυντικού γραφείου.

Ερμάρια, επιπλοσυνθέσεις και αποθηκευτικές λύσεις μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με το διευθυντικό γραφείο Ήρα, διασφαλίζοντας οργάνωση στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ από την μεγάλη γκάμα διευθυντικών καθισμάτων μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη και φινετσάτη αισθητική

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Αφεθείτε στα έμπιστα χέρια των σχεδιαστών μας και εμείς σεβόμενοι τον εργασιακό σας χώρο και διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών όπως καπλαμάς, λάκα και κρύσταλλο, θα υλοποιήσουμε το ιδανικό για εσάς και τις ανάγκες σας επαγγελματικό γραφείο.

Previous slide
Next slide
Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Ήρα

Καναπές Liner

Καναπές Liner Η απλή γεωμετρική μορφή του καναπέ Liner της εταιρείας Θεοδωρίδης, επιτρέπει την εναρμόνισή του με τους σύγχρονους χώρους αναμονής. THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε

Δείτε το προϊόν »