Διευθυντικό γραφείο Larus

Ιδιαίτερο design, εργονομία και μοναδικότητα συναντιόνται στο διευθυντικό γραφείο LARUS. Η σειρά διευθυντικών γραφείων LARUS είναι μία ακόμα ιταλική πινελιά που έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη συλλογή της εταιρείας Θεοδωρίδης.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το διευθυντικό γραφείο LARUS με βασικό χαρακτηριστικό το καινοτόμο στοιχείο των καμπυλωτών ποδιών, αντιπροσωπεύει την σύντηξη της λειτουργικότητας με την αισθητική. Σε ποικιλία χρωμάτων και με βοηθητικό γραφείο που περιλαμβάνει συρτάρια, ερμάριο και ραφιέρες αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διευθυντικού γραφείου.

Διαλέξτε τον συνδυασμό που καλύπτει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και δημιουργείστε το διευθυντικό γραφείο των ονείρων σας.

Διευθυντικό γραφείο Larus

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζειεντυπωσιάζειπρωτοτυπεί ;

Το διευθυντικό γραφείο LARUS, με τον σοβαρό σχεδιασμό του να αποπνέει κύρος, προσδίδει δυναμισμό στον επαγγελματικό χώρο σας.

Επιλέξτε το διευθυντικό κάθισμα που θεωρείται ιδανικό για να ολοκληρώσετε την εικόνα του διευθυντικού σας γραφείου και απλά εντυπωσιάστε.

Previous slide
Next slide

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Larus

Επιπλοσύνθεση Θήτα

Επιπλοσύνθεση Θήτα Η επιπλοσύνθεση γραφείου Θήτα παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδης, θα δώσει λύσεις για την οργάνωση του επαγγελματικού σας χώρου. THEODORiDiS Κάντε το δικό σας

Δείτε το προϊόν »