Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Τετράγωνες φόρμες και αντιστικτική σκέψη σε ένα κορυφαίο δείγμα του σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού συνδυάζονται στο διευθυντικό γραφείο Λυδία.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
2903 - Lydia Lost 6
2903 - Lydia Lost 7

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Υψηλή αισθητική και κομψότητα χαρακτηρίζουν την σειρά επίπλων Λυδία. Φωτεινές πινελιές, λειτουργικότητα και εργονομία αναδεικνύουν τις διαφορετικές πλευρές του επίπλου, με γνώμονα τις ανάγκες ενός σύγχρονου γραφείου που σχεδιάστηκε από το σχεδιαστικό τμήμα και εκτελέστηκε από την μονάδα παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδης.

Το διευθυντικό γραφείο Λυδία στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης κατασκευάζεται από Laminate 36χιλ. Η επιφάνεια εργασίας εδράζεται σε πόδι laminate σε σχήμα Γ και σε στοιχείο βάσης με αποστάτες αλουμινίου που λειτουργεί και ως συρταριέρα με 4 συρτάρια και κλειδαριά. Το διευθυντικό γραφείο Λυδία μπορεί να παραχθεί και με βοηθητική προέκταση, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε όποια πλευρά του γραφείου επιθυμείτε.

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής όπως βακελίτη, λάκα ή καπλαμά, σε όλα τα χρώματα και στις διαστάσεις που επιβάλει ο χώρος σας, για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα.

Όλα τα στοιχεία της σειράς γραφείων Λυδία συνδυάζονται με ποικιλία επιπλοσυνθέσεων, ερμαρίων και καθισμάτων γραφείου, δημιουργώντας στο χώρο μια συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας δημιουργήστε έναν ιδανικό χώρο εργασίας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας αλλά και δικό σας προσωπικό γούστο.   

Previous slide
Next slide
Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Reception Π 60

Εργονομία και άνεση στην πιο λειτουργική σειρά reception την Π60 που αποτελεί ιδανική λύση για τον χώρο αναμονής σας.  THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4

Δείτε το προϊόν »
Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Επιπλοσύνθεση Νιόβη

Επιπλοσύνθεση Νιόβη Μοντέρνα και ευέλικτη η επιπλοσύνθεση Νιόβη παραγωγής μας, συνδυάζει την απλότητα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό με έναν ιδιαίτερο τρόπο. THEODORiDiS Κάντε το δικό

Δείτε το προϊόν »
Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Πτυσσόμενο τραπέζι

Πτυσσόμενο τραπέζι Πτυσσόμενο τραπέζι με μεταλλικό αναδιπλούμενο σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής, τετράγωνης διατομής και επιφάνεια laminate σε παραλληλόγραμμο, ροτόντα ή με κούρβες σχήμα, με δυνατότητα παραγωγής σε ποικιλία

Δείτε το προϊόν »