Διευθυντικό γραφείο νίοβη Ι

Η σειρά γραφείων Νιόβη Ι είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του βιομηχανικού σχεδιασμού και της κορυφαίας ποιότητας κατασκευής επίπλων της εταιρείας Θεοδωρίδης.

Οι πολλαπλές επιλογές στη κατασκευή, λόγω της δυνατότητας χρήσης διαφορετικών υλικών όπως laminate, καπλαμάς, βακελίτης σε συνδυασμό με το μέταλλο, σας δίνουν την ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε, επιλέγοντας ένα γραφείο εξαιρετικής κατασκευής από τα  έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
2710 - Niovi I Dias 6
2710 - Niovi I Dias 7
2710 - Niovi I Dias 8
2710 - Niovi I Dias 9

Το διευθυντικό γραφείο Νιόβη Ι παράγεται με επιφάνεια laminate πάχους 25χιλ, μεταλλικό σκελετό διατομής 3Χ7cm ηλεκτροστατικής βαφής, με μπάρα ενίσχυσης 6Χ8εκ κάτω από την επιφάνεια για μεγαλύτερη αντοχή στα φορτία και μεταλλική μετώπη που φέρει διακοσμητική παραλληλόγραμμη διάτρηση. Οι πολλαπλές επιλογές στη κατασκευή, λόγω της δυνατότητας χρήσης διαφορετικών υλικών όπως laminate, καπλαμάς, βακελίτης σε συνδυασμό με το μέταλλο, σας δίνουν την ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε, επιλέγοντας ένα γραφείο εξαιρετικής κατασκευής από τα  έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης.

Το βοηθητικό γραφείο από laminate περιλαμβάνει ερμάριο και συρταριέρα και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας για αποθηκευτικό χώρο, διατηρώντας την τάξη και οργάνωση που απαιτείται.

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Από την μεγάλη γκάμα διευθυντικών καθισμάτων, ερμαρίων και επιπλοσυνθέσεων της εταιρείας Θεοδωρίδης, επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και εργασθείτε σε ένα ευχάριστο και καλαίσθητο χώρο που θα δημιουργήσετε με το δικό σας γούστο.

Υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης του σχεδίου, των διαστάσεων και του χρώματος προκειμένου να δημιουργηθεί το γραφειακό περιβάλλον που είναι μοναδικό για τον καθένα.

Previous slide
Next slide
Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη I

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα