Διευθυντικό γραφείο Νιόβη inox

Μία ιδιαίτερη και εξαιρετική επιλογή αποτελεί το διευθυντικό γραφείο Νιόβη INOX, που είναι μία ακόμη παραλλαγή της σειράς επίπλων Νιόβη.

Minimal γραμμές και εντυπωσιακός σχεδιασμός συνδυάζονται με τις απεριόριστες επιλογές υλικών και χρωμάτων, για να δημιουργήσουν το διευθυντικό γραφείο που θα καλύπτει κάθε σας απαίτηση.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Νιόβη Inox παράγονται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με INOX σκελετό διατομής 3Χ7cm και μπάρα ενίσχυσης  κάτω από την επιφάνεια για μεγαλύτερη αντοχή στα φορτία. Η μετώπη και το καπάκι κατασκευάζεται από κρύσταλλο ασφαλείας σε ποικιλία χρωμάτων. Το καπάκι στηρίζεται στον μεταλλικό σκελετό με μεταλλικούς αποστάτες προσδίδοντας χάρη και φινέτσα στο γραφείο. Η μετώπη στηρίζεται με διακοσμητικές inox βίδες που έρχονται να συνδυαστούν με τον μεταλλικό σκελετό.

IMG_2879
IMG_2839 lept 1
IMG_2839 lept

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Επιλέξτε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και υλικών όπως βακελίτη, λάκα ή κρύσταλλο και δημιουργήστε το διευθυντικό γραφείο που θα ανταποκρίνεται στο δικό σας γούστο.

Με ή χωρίς βοηθητικό γραφείο το οποίο είναι προαιρετικό και σε συνδυασμό με το διευθυντικό κάθισμα της αρεσκείας σας, ερμάρια και επιπλοσυνθέσεις με κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους, θα αναδειχθεί η εργονομία και λειτουργικότητα του εργασιακού σας χώρου που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης του σχεδίου, των διαστάσεων και του χρώματος προκειμένου να δημιουργηθεί το γραφειακό περιβάλλον που είναι μοναδικό για τον καθένα. Συνεργαστείτε με την σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας Θεοδωρίδης και απογειώστε την αισθητική του γραφείου σας με υλικά υψηλών προδιαγραφών.

Previous slide
Next slide

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Νιόβη Inox

Καναπές Regina

Καναπές regina Ο καναπές Regina, της εταιρείας Θεοδωρίδης, είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει άνεση στους επισκέπτες σας, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και το φινίρισμά

Δείτε το προϊόν »
Διευθυντικό γραφείο Νιόβη Inox

Ραφιέρα

THEODORiDiS Η ανοιχτή ραφιέρα παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδης, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε κάθε χώρο, επαγγελματικό ή μη, προσαρμόζοντας τις διαστάσεις σύμφωνα με τις δικές

Δείτε το προϊόν »