Διευθυντικό γραφείο πολύμνια

Αυτός πρέπει να είναι ο χώρος..

Η διαχρονική επιλογή στο διευθυντικό έπιπλο γραφείου με υπογραφή της εταιρείας Θεοδωρίδης.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
IMG_3278
3208 - Polimnia Crystal 3
IMG_3277
3208 - Polimnia Crystal 7

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το διευθυντικό γραφείο Πολύμνια  στα  έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης  κατασκευάζεται από mdf καπλαμά πάχους 31χιλ. για το καπάκι το οποίο στηρίζεται σε μεταλλικούς αποστάτες αλουμινίου, διαθέτει μετώπη mdf καπλαμά πάχους 31χιλ και πόδι γραφείου μασίφ από mdf λακαριστό ματ πάχους 60χιλ σε σχήμα Γ. Το διευθυντικό γραφείο Πολύμνια περιλαμβάνει βοηθητικό γραφείο από mdf καπλαμά, με συρταριέρα και ερμάριο από mdf λακαριστό ματ, που δίνουν το αίσθημα επιβλητικότητας, ασφάλειας και λειτουργικότητας στο έπιπλο.

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Καθαρές γραμμές χαρακτηρίζουν την σειρά διευθυντικών γραφείων Πολύμνια με απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, διαστάσεων αλλά και υλικών, καθώς εκτός από τον καπλαμά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα οικονομικότερα υλικά όπως το laminate, για να αποκτήσετε το διευθυντικό γραφείο που ονειρεύεστε στο κόστος που θα διαμορφώσετε εσείς με την βοήθεια της σχεδιαστικής ομάδας της εταιρείας Θεοδωρίδης.

Previous slide
Next slide
Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Πολύμνια

Επιπλοσύνθεση Ιόλη

Επιπλοσύνθεση Ιόλη Η επιπλοσύνθεση ΙΟΛΗ αποτελείται κατάλληλη λύση για όσα θέλετε να κρύψετε αλλά να αφήσετε και ελεύθερα ταυτόχρονα   Κάντε το δικό σας σε

Δείτε το προϊόν »