Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Design & Εργονομία

Η σειρά διευθυντικών γραφείων Ρέα παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με δυνατότητα χρήσης διαφορετικών υλικών ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
Rea_Room_Detail_2
Rea_Room_Detail_3
Rea_Room_7
Rea_Room_Detail_1

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Ρέα παράγονται από laminate πάχους 36 χιλ, σε συνδυασμό με δερματίνη σε χρώμα της επιλογής σας στην επιφάνεια εργασίας, για ένα απολύτως φινετσάτο αποτέλεσμα. Στο βοηθητικό τμήμα, που μπορεί να τοποθετηθεί σε όποια μεριά του γραφείου επιθυμείτε, υπάρχει ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο!

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας Θεοδωρίδης, δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

Επιλέξτε διευθυντικό κάθισμα και αποθηκευτικές λύσεις και συνθέσεις από την μεγάλη γκάμα μας για να ολοκληρώσετε την εικόνα του διευθυντικού σας γραφείου και απλά εντυπωσιάστε.

Previous slide
Next slide
Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Ρέα

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα