Διευθυντικό γραφείο SEGNO

Ιταλικό design και φινέτσα.

Η σειρά διευθυντικών γραφείων Segno αποτελεί την ιταλική πινελιά φινέτσας στην συλλογή της εταιρείας Θεοδωρίδης.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
segno-16
segno-11
segno-13
segno-14

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα διευθυντικά γραφεία της σειράς Segno είναι εισαγωγή της εταιρείας Θεοδωρίδης από την Ιταλία. Το εκλεπτυσμένο λεπτότερο καπάκι σε κρύσταλλο ή laminate και τα νέα μεταλλικά πόδια που οι γραμμές τους αντανακλούν την καθαρότητα του σχήματος, κατατάσσουν την σειρά Segno στα πιο φινετσάτα διευθυντικά γραφεία.

Διαθέτει βοηθητικό γραφείο για επιπλέον χώρο αποθήκευσης που συμπληρώνεται από επιπλοσύνθεση για μια ολοκληρωμένη λύση.

Διευθυντικό γραφείο Segno

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη, συνδυάστε το κατάλληλο διευθυντικό κάθισμα και δημιουργήστε ένα περιβάλλον εργασίας που θα αποπνέει φινέτσα και το δικό σας ιδιαίτερο στυλ.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Segno

Καναπές Liner

Καναπές Liner Η απλή γεωμετρική μορφή του καναπέ Liner της εταιρείας Θεοδωρίδης, επιτρέπει την εναρμόνισή του με τους σύγχρονους χώρους αναμονής. THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε

Δείτε το προϊόν »