Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση αίολος

Αξιοποιήστε τον χώρο που διαθέτετε, επιλέγοντας την σύνθεση γραφείων Αίολος της εταιρείας Θεοδωρίδη για μεγαλύτερη εργονομία και λειτουργικότητα.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Ολοκληρώστε την εικόνα του γραφείου σας με εργασιακά καθίσματα της εταιρείας Θεοδωρίδης και απολαύστε τον επαγγελματικό χώρο που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιοργήσει.

IMG_3727
IMG_3732
IMG_3723
IMG_3721

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η σύνθεση γραφείων Αίολος παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με καπάκι laminate πάχους 25χιλ.. Διαθέτει μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής τετράγωνης διατομής 5*5 εκ. με ενδιάμεσο ίδιο πόδι και 4 μπάρες σύνδεσης διατομής 6,5*8,5 εκ. για μεγαλύτερη αντοχή και με δυνατότητα διέλευσης καλωδίων εσωτερικά τους.

Στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, η σύνθεση Αίολος κατασκευάζεται με ή χωρίς διαχωριστικά ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Δεσποτάκι

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Οξιά

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Ασημί

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Μπέζ

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Κρακ

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Καρυδιά

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Κερασιά

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Ανθρακί

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Αίολος

Βιβλιοθήκη 25mm

Βιβλιοθήκη 25mm Βιβλιοθήκη με λιτές και απλές γραμμές που μπορεί να αφομοιωθεί αρμονικά σε κάθε γραφείο, εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεται ένα περιβάλλον

Δείτε το προϊόν »