Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Σύγχρονο έπιπλο γραφείου με λιτό και μοντέρνο σχεδιασμό από την εταιρεία Θεοδωρίδης.

Η σειρά  επαγγελματικών γραφείων Αίολος παράγεται με μεταλλικό σκελετό τετράγωνης διατομής 5Χ5cm  ηλεκτροστατικής βαφής  και μπάρα ενίσχυσης κάτω από την επιφάνεια με δυνατότητα διέλευσης καλωδίων εσωτερικά.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος
Επαγγελματικό γραφείο Αίολος
Επαγγελματικό γραφείο Αίολος
Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η μετώπη του γραφείου, η οποία είναι προαιρετική, είναι επίσης μεταλλική ηλεκτροστατικής βαφής και φέρει διακοσμητική διάτρηση τετράγωνης διατομής ενώ μπορεί εναλλακτικά να κατασκευαστεί από laminate όπως και το καπάκι, το οποίο παράγεται με πάχος 25χιλ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Ο μεταλλικός σκελετός διατίθεται σε ασημί, λευκό, μαύρο και ανθρακί, με τη δυνατότητα επιλογής από δεκάδες χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε το γραφείο των ονείρων σας αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και συνδυάστε υλικά όπως βακελίτης, λάκα, κρύσταλλο ή καπλαμάς στις διαστάσεις που απαιτεί ο χώρος σας, επιλέξτε τις κατάλληλες αποχρώσεις και δημιουργήστε την δική σας σύνθεση με το προσωπικό σας στυλ και γούστο.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Για να εξασφαλίσετε περισσότερη άνεση αλλά και αποθηκευτικό χώρο, το επαγγελματικό γραφείο Αίολος μπορεί να κατασκευαστεί και με βοηθητική προέκταση στην διάσταση που επιθυμείτε, ενώ υπάρχουν πολλαπλές επιλογές με ερμάρια, συρταριέρες και επιπλοσυνθέσεις που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τον χώρο σας. Ολοκληρώστε την εικόνα του γραφείου σας με καθίσματα εργασιακά και συνεργασίας από την μεγάλη γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης και απολαύστε τον επαγγελματικό χώρο που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει.

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Δεσποτάκι

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Οξιά

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Ασημί

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Μπέζ

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Κρακ

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Καρυδιά

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Κερασιά

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Ανθρακί

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Επαγγελματικό γραφείο Αίολος

Καναπές Rosy

Καναπές Rosy​ Το κάθισμα αναμονής Rosy της εταιρείας Θεοδωρίδης χαρακτηρίζεται από απλότητα και ταυτόχρονα από απόλυτη λειτουργικότητα. THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

Δείτε το προϊόν »