Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Μαργαρίτα

Η σύνθεση γραφείων Μαργαρίτα αποτελεί μία πρωτότυπη και συνάμα καλαίσθητη λύση που θα δώσει στο περιβάλλον εργασίας σας ευελιξία, εργονομία, που είναι αποτέλεσμα του ιδιαίτερου σχεδιασμού της.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Κατασκευάζεται με καπάκι laminate πάχους 25χιλ με καμπύλη στην εσωτερική πλευρά του γραφείου, το οποίο στηρίζεται στους ορθοστάτες και την μετώπη επίσης από laminate, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από ποικίλα υλικά όπως βακελίτη, λάκα ή καπλαμά σε διαφορετικές αποχρώσεις και διαστάσεις, για να αποκτήσετε την ιδανική σύνθεση για εσάς.

 

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Για καλύτερη και πιο αποδοτική εργασία μπορείτε να τοποθετήσετε ανάμεσα στα γραφεία διαχωριστικά, τα οποία μπορεί να είναι είτε από laminate σε ποικιλία χρωμάτων, προαιρετικά επενδεδυμένα με ύφασμα σε χρώμα της επιλογής σας, με ή χωρίς αφρώδες υλικό εσωτερικά, είτε από κρύσταλλο ή ειδικό ηχοαπορροφητικό υλικό ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Με την βοήθεια της σχεδιαστικής μας ομάδας στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, και επιλέγοντας τα υλικά και χρώματα που σας ταιριάζουν, δημιουργήστε την σύνθεση που πραγματικά επιθυμείτε.  

 

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Μαργαρίτα

Call Center

call Center Δυνατότητα παραγωγής σε διάφορα μεγέθη και σχήματα! Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία 2 Κατασκευή 3 Τελειοποίηση 4 Παράδοση Επιλέξτε

Δείτε το προϊόν »