Επαγγελματικό γραφείο Μορφέας

Γραφείο Μορφέας μελετημένο και σχεδιασμένο από την εταιρεία Θεοδωρίδης για να προσφέρει πρακτικότητα και εργονομία στο χώρο.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα γραφεία της σειράς Μορφέας παράγονται με καπάκι από laminate πάχους 44χιλ. που στηρίζεται στην μία πλευρά με ορθοστάτη από laminate και στην άλλη πλευρά από στοιχείο laminate με ενσωματωμένη συρταριέρα. Τα δύο στοιχεία στήριξης συνδέονται με μετώπη επίσης από laminate.

Οι πόρτες είναι ανοιγόμενες, κατασκευάζονται από laminate πάχους 18χιλ και φέρουν πόμολα και κλειδαριά, ενώ όλο το έπιπλο σταθεροποιείται στο δάπεδο με την χρήση είτε μεταλλικών ποδιών, είτε ρεγουλατόρων που ρυθμίζουν την σωστή οριζοντίωση του ερμαρίου.

Το υλικό παραγωγής του ερμαρίου είναι Laminate με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από ποικίλα άλλα υλικά όπως βακελίτης, κρύσταλλο, καπλαμάς κ.α. σε πληθώρα χρωμάτων, που θα αναδείξουν το έπιπλο.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Παρέχονται πολλαπλές επιλογές στον σχεδιασμό, στις διαστάσεις και στα υλικά κατασκευής όπως βακελίτης, λάκα, κρύσταλλο ή καπλαμάς και σε ποικιλία χρωμάτων, ώστε με την βοήθεια της σχεδιαστικής ομάδας της εταιρείας Θεοδωρίδης, να γίνουν οι κατάλληλοι συνδυασμοί για να αποκτήσετε το ιδανικό εργασιακό γραφείο που επιθυμείτε.

Ερμάρια, αποθηκευτικές λύσεις, ντουλάπες, επιπλοσυνθέσεις και καθίσματα της εταιρείας Θεοδωρίδης μπορούν κάλλιστα να πλαισιώσουν το εργασιακό γραφείο Μορφέας και να ολοκληρώσουν το γραφειακό σας περιβάλλον όπως πραγματικά επιθυμείτε.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα