Επαγγελματικό γραφείο Πανδώρα

Σύγχρονο και μοντέρνο, το γραφείο Πανδώρα διακρίνεται για τον λεπτό και ιδιαίτερο σχεδιασμό του, που μπορείτε να προσαρμόσετε στις επιθυμητές διαστάσεις και στις δικές σας χρωματικές επιλογές, όπως σε όλα τα έπιπλα γραφείου της εταιρείας Θεοδωρίδης.

 

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η σειρά Πανδώρα στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης,  παράγεται με καπάκι από laminate πάχους 25χιλ. Ο σκελετός είναι μεταλλικός ηλεκτροστατικής βαφής και αποτελείται από 2 πόδια διατομής 70X30χιλ. και την μεταλλική μπάρα ενίσχυσης με δυνατότητα διέλευσης καλωδίων εσωτερικά. Προαιρετικά στο γραφείο μπορεί να τοποθετηθεί μετώπη είτε μεταλλική είτε laminate όπως η επιφάνεια εργασίας.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές στα υλικά κατασκευής, με δυνατότητα παραγωγής σε βακελίτη, λάκα, κρύσταλλο ή καπλαμά σε ποικιλία χρωμάτων, ενώ ο μεταλλικός σκελετός διατίθεται σε ασημί, λευκό, μαύρο και ανθρακί, με δυνατότητα επιλογής από δεκάδες άλλα χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Πλαισιώστε το επαγγελματικό γραφείο Πανδώρα με ερμάρια, επιπλοσυνθέσεις, συρταριέρες και καθίσματα από την μεγάλη γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης και αποκτήστε ένα γραφείο περισσότερο λειτουργικό όσο ποτέ άλλοτε.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και η σχεδιαστική μας ομάδα θα πραγματοποιήσει το γραφείο των ονείρων σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα