Επαγγελματικό γραφείο Θέσις

Η σειρά Θέσις αποτελεί μία κλασική επιλογή γραφείου, ιδανική και κατάλληλη για κάθε εταιρία ή ιδιώτη που θέλει να εξοπλίσει τον επαγγελματικό χώρο και να αναδείξει την λειτουργικότητα του.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το γραφείο Θέσις στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, αν και χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές με απλό σχεδιασμό, μπορεί να κατασκευαστεί σε απεριόριστους συνδυασμών υλικών, χρωμάτων και διαστάσεων, καθιστώντας το έτσι μοναδικό για τον καθένα.

Κατασκευάζεται από laminate πάχους 25χιλ. και αποτελείται από την επιφάνεια εργασίας, τους ορθοστάτες και την μετώπη. Προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της επιφάνειας εργασίας με την προσθήκη βοηθητικού γραφείου, το οποίο μπορεί να στηρίζεται είτε σε πόδι laminate όπως και το κυρίως γραφείο, είτε σε μεταλλικό πόδι στρογγυλής διατομής, δίνοντας έτσι περισσότερο “αέρα” στον χώρο.

 

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Το επαγγελματικό γραφείο Θέσις είναι μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για την δημιουργία σταθμών εργασίας, οι οποίοι μπορούν να εμπλουτιστούν με ενδιάμεσα διαχωριστικά, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Μπορείτε να επιλέξετε διαχωριστικό από laminate σε ποικιλία χρωμάτων, επενδεδυμένο με ύφασμα σε χρώμα της επιλογής σας, με ή χωρίς αφρώδες υλικό εσωτερικά, είτε διαχωριστικό από κρύσταλλο ή ειδικό ηχοαπορροφητικό υλικό ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Μπορείτε να συνδυάσετε συρταριέρες, ερμάρια, επιπλοσυνθέσεις και καθίσματα, εργασιακά και συνεργασίας, από την ευρεία γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης και να επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά όπως βακελίτη, λάκα ή καπλαμά για να δημιουργήστε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζητήστε την βοήθεια της σχεδιαστικής μας ομάδας και συνδυάστε υλικά και χρώματα που θα αναδείξουν και ολοκληρώσουν το χώρο σας.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Επαγγελματικό γραφείο Θέσις

Σταντ ορθίων

στάντ Ορθίων Σταντ με ψηλά μεταλλικά πόδια και επιφάνεια laminate σε ποικιλία χρωμάτων, κατάλληλο για κάθε χώρο. Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία 2

Δείτε το προϊόν »
Επαγγελματικό γραφείο Θέσις

Ροτόντα Ήφαιστος

Ροτόντα Ήφαιστος Ο Ήφαιστος είναι μια τράπεζα συμβουλίου σχεδιασμένη για να δώσει στον χώρο σας ένα διακριτικά μοντέρνο ύφος καλύπτοντας παράλληλα και τις απαιτήσεις ενός

Δείτε το προϊόν »
Επαγγελματικό γραφείο Θέσις

Επιπλοσύνθεση Ινώ

Επιπλοσύνθεση Ινώ Δίχως αμφιβολία η επιπλοσύνθεση Ινώ προσελκύει τα βλέμματα με τον εντυπωσιακό της σχεδιασμό, ενώ πρακτικότητα και υψηλή αισθητική συνδυάζονται με ένα μοναδικό τρόπο.

Δείτε το προϊόν »