Διευθυντική καρέκλα More

Το διευθυντικό κάθισμα More της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι αποτέλεσμα εργονομικού σχεδιασμού υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και εργονομίας.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Με σκοπό την σωστή υποστήριξη σε πλάτη – μέση – μπράτσα και αυχένα, το διευθυντικό κάθισμα More κατασκευάζεται με ενιαίο σκελετό από πολλαπλές στρώσεις φύλλων οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση.

Το κάθισμα φέρει ψαλιδωτό μηχανισμό βαρέως τύπου με ανάκλιση και κλείδωμα σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση, με αμορτισέρ για αυξομείωση του ύψους του.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τα μπράτσα χρωμίου με επένδυση από το αντίστοιχο ύφασμα του καθίσματος καθώς και η πεντακτινωτή βάση χρωμίου με τους δίδυμους τροχούς.

Τρόπος Λειτουργίας

Διευθυντικό κάθισμα γραφείου More

Ρύθμιση ύψους καθίσματος

Για να ρυθμίσετε το επιθυμητό ύψος εργασίας στο κάθισμά σας θα χρησιμοποιήσετε το μοχλό στο κάτω μέρος του καθίσματος. Περιστρέψτε προς τα πάνω ελαφρά το μοχλό ενώ κάθεστε για να χαμηλώσετε το ύψος της καρέκλας. Για να σηκώσετε το ύψος εργασίας σηκωθείτε από το κάθισμα και περιστρέψτε ξανά ελαφρά το μοχλό.

Διευθυντικό κάθισμα γραφείου More

Ρύθμιση κλίσης πλάτης – έδρας καθίσματος

Για να ρυθμίσετε την κλίση του καθίσματος σας στη θέση εργασίας που σας βολεύει θα χρησιμοποιήσετε τον δεύτερο μοχλό που βρίσκεται στο κάτω μέρος . Γυρίστε το μοχλό προς τα επάνω για να ξεκλειδώσετε τη ρύθμιση. Αν αφήσετε ¨ανοιχτό¨ τον μοχλό θα δείτε ότι το κάθισμα συνεχίζει να ταλαντεύεται μπρος – πίσω. Βρείτε την κλίση της πλάτης της καρέκλας που σας βολεύει για να εργαστείτε και ξαναστρέψτε τον μοχλό προς τα κάτω, στην αρχική του δηλαδή θέση για να κλειδώσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Θα διαπιστώσετε πως και η έδρα του καθίσματος έχει διαμορφωθεί ανάλογα με την κλίση που δώσατε στην πλάτη.

Διευθυντικό κάθισμα γραφείου More

Ρύθμιση σκληρότητας ανάκλησης καθίσματος

Η στρόφιγγα που βρίσκεται κάτω από την έδρα της καρέκλας σας ρυθμίζει την σκληρότητα της ανάκλησης έδρας – πλάτης του καθίσματος ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Γυρίστε τη στρόφιγγα δεξιά – αριστερά για να μειώσετε ή να αυξήσετε την αντίσταση που ασκείτε στην πλάτη του καθίσματος θέλοντας να ρυθμίσετε την επιθυμητή για εσάς κλίση της πλάτης – έδρας.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Η σειρά καθισμάτων More αποτελεί κορυφαία επιλογή στα διευθυντικά καθίσματα και στα καθίσματα συνεργασίας.

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας και ενημερωθείτε για τις επιλογές χρωμάτων και υφασμάτων που περιέχονται στην συλλογή μας και εμπιστευθείτε μας για να δημιουργήσουμε μαζί τον εργασιακό χώρο που ονειρεύεστε.

Σε όλα τα διευθυντικά καθίσματα παρέχεται service, ανταλλακτικά και εγγύηση στα μηχανικά μέρη.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό κάθισμα γραφείου More

Καναπές Life

Καναπές Life Το πολυκάθισμα – πολυθρόνα Life της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι μια πρακτική και εύχρηστη λύση που ξεχωρίζει σχεδιαστικά για την κομψότητα του. Κάντε το

Δείτε το προϊόν »
Διευθυντικό κάθισμα γραφείου More

Καναπές Concept

Καναπές Concept Ο καναπές Concept παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδης προσφέρει άνεση, κομψότητα και λειτουργικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

Δείτε το προϊόν »